Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

«Απογοήτευσε τους φιλάθλους της Ρεάλ ο Μουρίνιο»

Αποτυχημένο ήταν το πέρασμα του Ζοσέ Μουρίνιο από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως τόνισε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο πρώην παίκτης των «μερένχες», Γκούτι.

«Απογοήτευσε τους φιλάθλους της Ρεάλ ο Μουρίνιο»
Ανακουφισμένος που ο Ζοσέ Μουρίνιο αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης πριν από μερικές μέρες, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Γκούτι.

Ο 36χρονος Ισπανός, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της «βασίλισσας» για 15χρονια υπογράμμισε πως ο Πορτογάλος άφησε μόνο πικρία στους φιλάθλους της ομάδας, ενώ δεν θεωρεί πως οι τίτλοι που κατέκτησε ο «special one» στα τρία του χρόνια στην Μαδρίτη μπορούν να θεωρηθούν σημαντικό επίτευγμα.

«Ήταν μία απογοήτευση για όλους τους φιλάθλους της Ρεάλ Μαδρίτης η πορεία που είχε η ομάδα υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο. Παρά το γεγονός πως κατέκτησε μερικούς τίτλους, περιμέναμε πολλά περισσότερα από εκείνον. Όταν έχεις πραγματοποιήσει μία τόσο κακή σεζόν σαν τη φετινή λίγη περισσότερη ταπεινότητα θα έκανε καλό», είπε αρχικά ο παλαίμαχος μέσος.

Στην συνέχεια των δηλώσεών του ο Γκούτι μίλησε και για το ενδιαφέρον που υπάρχει από τους «μερένχες» για τον τεχνικό της Παρί Σεν Ζερμέν, Κάρλο Αντσελότι και για το αν είναι ο ιδανικός για να αντικαταστήσει τον Πορτογάλο: «Δεν ξέρω αν ο Αντσελότι είναι ο ιδανικός για τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, μου αρέσει ο τρόπος που προπονεί». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: