Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ναπολεόνι: «Να βουλιάξει το γήπεδο»

Κάλεσμα στον κόσμο του Ατρόμητου να γεμίσει το γήπεδο του Περιστερίου στην τελευταία αγωνιστική απέναντι των πλέι-οφ απέναντι στον Αστέρα απηύθυνε ο Στέφανο Ναπολεόνι.

Ναπολεόνι: «Να βουλιάξει το γήπεδο»
Ο «χρυσός» σκόρερ του Ατρόμητου στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τόνισε πως δεν μπόρεσε να κοιμηθεί χθες το βράδυ από την υπερένταση και πως για να αποκτήσει αξία η νίκη στην Τούμπα πρέπει η ομάδα των δυτικών προαστίων να νικήσει και τον Αστέρα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ναπολεόνι στο atromitosfc.gr:

«Η νύχτα που μας πέρασε ήταν από εκείνες που ονειρευόμαστε εμείς οι ποδοσφαιριστές γιατί πήραμε μια νίκη που ήταν πολύ σημαντική για εμάς και μας βάζει στη θέση του οδηγού για την έξοδό μας στο Τσάμπιονς Λιγκ», δήλωσε ο Ιταλός επιθετικός και συνέχισε:

«Δεν μπορώ να πω ότι ήταν τόσο εύκολο για να κοιμηθώ έπειτα από όσα προηγήθηκαν. Δύο γκολ μέσα στη Τούμπα, μια μεγάλη νίκη, μια υπέροχη υποδοχή από τους φιλάθλους μας παρά το προχωρημένο της ώρας, στιγμές διαφορετικές αλλά πολύ μεγάλης χαράς. Ακόμη και η κούραση που υπάρχει σε όλους μας από την σειρά των αγώνων ξεχάστηκε μπροστά σε αυτή την υποδοχή που είχαμε από τους οπαδούς μας».

Όσο για την συνέχεια; «Τώρα πια εγώ και οι συμπαίκτες μου είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς της Κυριακής. Για εμάς δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι, να κάνουμε ότι μπορούμε για να αναπληρώσουμε τις δυνάμεις και να πάμε να παίξουμε τον «τελικό» μπροστά στους φιλάθλους μας. Η κούραση πάντως είναι πάντως φυσικό να υπάρχει αλλά δεν πρέπει να την σκεφτόμαστε γιατί το ίδιο συμβαίνει και με τις άλλες ομάδες που μετέχουν στα play offs. Εδώ που φτάσαμε πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία και να πανηγυρίσουμε την έξοδό μας στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για την προσωπική του «αναγέννηση» ο Στέφανο Ναπολεόνι δήλωσε:
«Νιώθω πάρα πολύ καλά και σίγουρα έπαιξε ρόλο η αλλαγή στη θέση που παίζω τώρα. Θέλω να δώσω τα περισσότερα στην ομάδα μου αλλά εκείνο που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ότι όλοι είμαστε ομάδα, είμαστε οικογένεια με όλη την σημασία της λέξης. Όλοι μαζί δουλεύουμε για να πετύχουμε τον στόχο της. Αποτελεί πάντως ικανοποίηση για κάθε ποδοσφαιριστή όταν βοηθάει την ομάδα του. Και δεν έχει σημασία ποιος είναι εκείνος που βάζει τα γκολ γιατί ο καθένας πρέπει να κάνει τη δουλειά του».

Τέλος, για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Στέφανο Ναπολεόνι δήλωσε:«Την Κυριακή το γήπεδο πρέπει να βουλιάξει από τους φιλάθλους μας. Πρέπει να είναι γεμάτο από κόσμο. Δεν με νοιάζει αν ο ένας φίλαθλος κάθεται πάνω στον άλλο, δεν με νοιάζει πως θα κάθονται. Αυτό που έχει σημασία είναι να δούμε ένα κατάμεστο γήπεδο. Είμαστε μπροστά σε ένα όνειρο, σε μια πολύ μεγάλη επιτυχία που δεν θα είναι επιτυχία μόνο της ομάδας αλλά και ολόκληρης της πόλης του Περιστερίου. Καλώ τους φιλάθλους μας να έρθουν να μας στηρίξουν, να μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε την κούραση και στο τέλος εύχομαι να πανηγυρίσουμε τη νίκη. Όλοι μαζί σαν μια γροθιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: