Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Σενάρια για Αϊμάρ!!

Ο Πάμπλο Αϊμάρ βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό με πηγές από την Πορτογαλία να αναφέρουν πως η προοπτική του Ολυμπιακού φέρεται να τον ελκύει.
Βάσει πληροφόρησης από την Πορτογαλίας ο 33χρονος επιθετικός μέσος της Μπενφίκα ψάχνει ένα τελευταίο πολύ καλό συμβόλαιο, το οποίο θα τον βοηθήσει να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο και να αποδείξει την αξία του. Ο Αϊμάρ που θα αποχωρήσει από την Μπενφίκα το καλοκαίρι σύμφωνα με τους Πορτογάλους δεν μένει ασυγκίνητος από το ενδεχόμενο να πιάσει λιμάνι και να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού.
Ο Αϊμάρ, του οποίου το συμβόλαιο με την Μπενφίκα εκπνέει φέτος το καλοκαίρι, έχει δεχθεί δελεαστική πρόταση από την Βραζιλία, ωστόσο, δείχνει διάθεση να περιμένει τον Ολυμπιακό. Παράλληλα για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους της Αργεντινής αλλά και ομάδες μικρότερου βεληνεκούς από την Ευρώπη. Από μέρους των Πειραιωτών ωστόσο δεν έχει γίνει κάποια κίνηση ή επαφή για τον ποδοσφαιριστή που όμως είναι και μεγάλο όνομα και έχει και ποδοσφαιρική ποιότητα που δεν αμφισβητείται.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: