Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Η αναζήτηση συνεχίζεται…!!

Τον προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν εξακολουθούν να ψάχνουν οι παράγοντες της ΠΑΕ, ύστερα από τη διευκρινιστική δήλωση του Φερνάντο Σάντος.

Η αναζήτηση συνεχίζεται…
Τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να εξετάζει το ενδεχόμενο να εργαστεί στον ΠΑΟΚ έβαλε ο Φερνάντο Σάντος, στο περιθώριο του χθεσινού τελικού Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως: «Ανήκω στην Εθνική και το μόνο, που με απασχολεί είναι το καλό της ομάδας, δεν ασχολούμαι με τα υπόλοιπα. Είναι καιρός να σταματήσουν οι φήμες, γιατί δεν κάνουν καλό σε κανέναν».

Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην επιφάνεια η συγκεκριμένη φημολογία είχε γίνει ξεκάθαρο πως ο Πορτογάλος προπονητής θεωρείτο απίθανο να αφήσει την Εθνική Ελλάδας, η οποία το επόμενο διάστημα έχει κρίσιμους αγώνες στο δρόμο για την τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» τρέφουν μεγάλη εκτίμηση στον Φερνάντο Σάντος, τον οποίο θα ήθελαν ως προπονητή, αλλά αυτό δεν ήταν εφικτό λόγω της συνεργασίας του με την ΕΠΟ, η οποία παρουσιαζόταν εξ αρχής σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Οι Θεσσαλονικείς συνεχίζουν την αναζήτησή τους κι όταν έρθει η ώρα θα κάνουν τις εισηγήσεις τους στον Ιβάν Σαββίδη.

Από την πλευρά του, ο ομογενής επιχειρηματίας που δεν βρίσκεται στην Ελλάδα έχει συνεχόμενες επαφές με τους ανθρώπους της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, όμως δεν φαίνεται ότι βιάζεται για προπονητή.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: