Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Προχωράει το πλάνο!!

Στον δρόμο της εκκαθάρισης βρίσκεται η ΑΕΚ, ύστερα από τον ορισμό των εκλογών στην Ερασιτεχνική και του επικείμενου Δ.Σ. της ΠΑΕ που θα έχει ως βασικό θέμα συζήτησης την πτώχευση της Ένωσης.

Προχωράει το πλάνο
Σιγά-σιγά γίνονται όλα εκείνα τα βήματα που απαιτούνται για να γυρίσει σελίδα η ΑΕΚ.

Μετά τον ορισμό των εκλογών της Ερασιτεχνικής στις αρχές του ερχόμενου μήνα και την υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Κοτσάτου -με τον οποίο ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις και επαφές- φαίνεται να ξεκαθαρίζει για τα καλά και το ζήτημα της Γ.Σ. που θα γίνει την Τρίτη.

Βασικό θέμα συζήτησης θα είναι ορισμός νέο Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο οδηγήσει την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ σε πτώχευση (κάτι που θα γίνει σε διάστημα τριών μηνών).

Αυτή, όμως, θα είναι η ουσιαστική εξέλιξη για να επιστρέψει και τυπικά ο Μελισσανίδης στα κοινά της ΑΕΚ.

Ο γνωστός εφοπλιστής ασχολείται το τελευταίο διάστημα με διάφορα θέματα, όπως η κατασκευή του γηπέδου στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, τους δυνατούς «συμπαίκτες» που έχουν αποδεχθεί την κίνησή του και το αγωνιστικό κομμάτι.

Εν όψει του Διοικητικού Συμβουλίου της Τρίτης, όλα δείχνουν ότι στη θέση του προέδρου θα παραμείνει ο Ανδρέας Δημητρέλος.

Ο κ. Δημητρέλος ενδέχεται να έχει και νομικά προβλήματα από τη διάλυση της ΠΑΕ θα συνεχίσει να βρίσκεται στη θέση του μέχρι το αναμενόμενο τέλος της.

Από εκεί και πέρα, το πιο πιθανό σενάριο θέλει το νέο Δ.Σ. να είναι πενταμελές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, θα έχει σε αυτό θα έχει και ο πρόεδρος των Supporters, Μάκης Κασνακίδης, αλλά και ο εκπρόσωπος του Νίκου Νοτιά, Βασίλης Σίμος. Ωστόσο, αυτό είναι λογικό από τη στιγμή που οι Supporters και ο Νοτιάς παραμένουν μεγαλομέτοχοι της Ένωσης.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο φαίνεται ότι θα βρίσκεται ο Κώστας Νεστορίδης ως ο νυν πρόεδρος της Ερασιτεχνικής αλλά και ο Αλέξης Αλεξίου, ο οποίος θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του Κωνσταντίνου Κοτσάτου εν όψει της νέας διοίκησης της Ερασιτεχνικής που θα προκύψει στις 9 Ιουνίου.

Μετά το πέρας του Δ.Σ. της Τρίτης, αναμένεται να προκηρυχτεί νέα Γενική Συνέλευση για τις 7 Ιουνίου και σε αυτή θα αποφασιστεί η λύση της Εταιρείας.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: