Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Σας φτύνουν,δεν βρέχει….!

Για τη ντροπή που ένιωσε παρακολουθώντας τον τελικό του Κυπέλλου, γράφει στο gazzetta.gr ο Τάσος Νικολογιάννης, τονίζοντας ότι ήταν υποχρεωτικό να πάρει ο Ολυμπιακός το νταμπλ!
Θλίψη, θλίψη, θλίψη. Αυτή η λέξη μου ήρθε πολλές φορές στο μυαλό μετά το τέλος του τελικού κυπέλλου Ελλάδας, που ήταν άλλη μία ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το ελληνικό ποδόσφαιρο, που έχει γίνει πλέον το ποδόσφαιρο των λίγων, όσοι πολύ λίγοι είχαν απομείνει από τους φίλους του Ολυμπιακού στην απονομή του κυπέλλου στους παίκτες της ομάδας τους, που ούτε καν τον γύρο του θριάμβου δεν γούσταραν να κάνουν σε ένα άδειο γήπεδο και σε ένα κόσμο, που είχε φύγει και είχε γυρίσει την πλάτη σε αυτό το έκτρωμα.
Ολοι ήταν σίγουροι πριν αρχίσει το ματς , ότι αν χρειαστεί θα βοηθήσει ο Γιάχος και οι άλλοι …βοηθοί για να πάρει ο Ολυμπιακός το νταμπλ. Διότι ήταν υποχρεωτικό να πάρει ο Ολυμπιακός το ντάμπλ. Οι φωνές από τους φίλους του Ολυμπιακού σε βάρος του προέδρου του σε τελευταία παιχνίδια στο Καραϊσκάκης είχαν πληθύνει και είναι σίγουρο ότι θα εξελίσσονταν σε τσουνάμι αν χθες έχανε τον τελικό. Ετσι χρειάστηκε να γίνει ένα ακόμα «έγκλημα» για να πάρει έναν ακόμα τίτλο ο Ολυμπιακός. Ο Γιάχος και ο Τριτσώνης έγιναν ..ρόμπες γιατί τέτοια εντολή είχαν….
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σαρρής έλαμπε από ..χαρά όταν έδινε το κύπελλο στην απονομή. Όλα είχαν πάει καλά…. Εντάξει εκτέθηκαν βρε παιδί μου λίγο παραπάνω, αλλά οκέι. Από σήμερα όλα θα ξεχαστούν , και η ιστορία θα έχει γράψει ένα ακόμα …νταμπλ του Ολυμπιακού.  Η μεγαλύτερη απάντηση για ότι έγινε χθες στο ΟΑΚΑ ήρθε από τους ίδιους οπαδούς του Ολυμπιακού που …σιχάθηκαν και έφυγαν από το γήπεδο πριν την απονομή. Κάποιοι φίλοι μου Ολυμπιακοί , σωστοί υγιείς με πήραν τηλέφωνο μετά το ματς και ήταν αηδιασμένοι:
«Ενιωσα ξεφτίλα. Γιατί δεν άφησαν τον Αστέρα να πάρει ένα κύπελλο; Δεν καταλαβαίνει ο Μαρινάκης ότι με αυτά που κάνει θα διώξει πρώτους από όλους εμάς από το γήπεδο; Γελάει όλη η Ελλάδα μαζί μας. Δεν καταλαβαίνει ότι με αυτά που κάνει απαξιώνει τον ίδιο τον Ολυμπιακό;» Αυτά ήταν μερικά από τα λόγια από φίλους μου που είδαν το παιχνίδι και με πήραν τηλέφωνο. Σε άλλες περιπτώσεις με έπαιρναν τηλέφωνο για να μου κάνουν πλάκα. Χθες δεν είχαν καμία όρεξη για πλάκα, κατάλαβα ότι ντρεπόντουσαν από αυτό που είδαν, ότι ντρεπόντουσαν για αυτό το κύπελλο. Το ποδόσφαιρο δεν πεθαίνει, πέθανε!
Και τα αποτελέσματα θα τα δει και ο ίδιος ο Ολυμπιακός σε δύο-τρία χρόνια, όταν θα παίζει προκριματικά για να μπει σε ομίλους στο τσάμπιονς λιγκ και με αυτό τον τρόπο θα πληρώσει το γεγονός, ότι δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα και όποιος αντίπαλος πάει να σηκώσει κεφάλι έρχεται ο Γιάχος , ο Τριτσώνης και τα άλλα παιδιά του ….Σαρρή και του κάθε αναλώσιμου Σαρρή , για να του ρίξουν μία και να τον  αποτελειώσουν. Όταν ο ιδιοκτήτης του Αστέρα Μπάκος , που δεν τον έχουμε ξανακούσει άλλη φορά, φθάνει στο σημείο να ξεσπάσει με αυτό τον τρόπο καταλαβαίνετε, πως ένιωσε χθες το βράδυ. Σαν ένας μακάκας που βάζει λεφτά στον κουβά….Κύριοι δεν ξέρω αν δεν το έχετε καταλάβει απλά να σας το θυμίσω. Σας φτύνουν και νομίζετε ότι βρέχει….
ΥΓ: Επειδή υπάρχουν και «καμμένοι» που διαβάζουν και επειδή το βλέπω ότι θα γραφτεί στα σχόλια που θα ακολουθήσουν από κάτω, για να μην κάνουν το κόπο να το γράψουν τους το υπενθυμίζω. Δεν δικαιολογώ καμία αποτυχία του Παναθηναϊκού φέτος με τα όσα έγιναν χθες στο ΟΑΚΑ. Εχω καταγράψει αναλυτικά , πως στον Παναθηναϊκό έκαναν τόσα λάθη τη φετινή χρονιά κι έβγαλαν τα μάτια μόνοι τους, πέρα από τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα.
ΥΓ2: Ο Μανωλάς και ο Μανιάτης με του τσαμπουκάδες που πουλάνε σε αντιπάλους παίκτες γνωρίζοντας ότι έχουν άδικο το μόνο που καταφέρνουν είναι να προκαλούν ακόμα και αρκετούς οπαδούς της ομάδας τους(που δεν γουστάρουν τα τσατσιλίκια) και είναι σίγουρο ότι αυτά θα τα βρουν μπροστά τους. Ας πάρουν έστω και ένα μικρό παράδειγμα συμπεριφοράς από τον τεράστιο σε αξία και χαρακτήρα συμπαίκτη τους Αριέλ Ιμπαγάσα…
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: