Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Θέλτα και Έλτσε για Χακόμπο!!

Ο Σανθ Χακόμπο δεν έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, όμως υπάρχει θετική εισήγηση των Βρύζα – Γεωργιάδη για την παραμονή του. Ο ΠΑΟΚ όμως δεν είναι η μοναδική ομάδα που είναι στο μυαλό του Ισπανού πορτιέρο.Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24 ο ατζέντης του Ισπανού τερματοφύλακας έχει στα χέρια του προτάσεις από την Έλτσε, ενώ έχει εκφραστεί και ενδιαφέρον από τη Θέλτα.

Η πρώτη, είναι πρώτη και εξασφαλισμένη για την άνοδο στη Πριμέρα Ντιβιζιόν, ενώ η ομάδα του Βίγκο παίζει όλη της την χρονιά τελευταία αγωνιστική εναντίον της Εσπανιόλ εντός έδρας, περιμένοντας τη Λα Καρούνια να γκελάρει στον εντός έδρας αγώνα εναντίον της Σοσιεδάδ που επίσης καίγεται.

Ο Χακόμπο έχει εκφράσει την επιθυμία του να μείνει στον ΠΑΟΚ και περιμένει νέα μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα, τη στιγμή που και η οικογένειά του θέλει να μείνει στη Θεσσαλονίκη.

Η ιδιαιτερότητα με τον Χακόμπο όμως είναι πως μετά τη φυγή του από τον Αστέρα και τον τραυματισμό που είχε, δυσκολεύτηκε να βρει ομάδα και δεν μπορεί να περιμένει πολύ μέχρι να υπογράψει κάπου που θα του αρέσει.

Πηγή: paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: