Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Πάρτι και αφιέρωση στον Μουρίνιο!!

Στο τελευταίο παιχνίδι της στο ισπανικό πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 4-2 της Οσασούνα στο «Μπερναμπέου», που… χαιρέτησε τον Ζοσέ Μουρίνιο από τον πάγκο της ομάδας.

Πάρτι και αφιέρωση στον Μουρίνιο
Το πρωτάθλημα έχει κριθεί εδώ και καιρό όπως και η δεύτερη θέση, το μόνο που είχε ενδιαφέρον από την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης στην τελευταία αγωνιστική της Primera Division ήταν το «αντίο» του Ζοσέ Μουρίνιο από την τεχνική ηγεσία.

Ο Πορτογάλος αφού στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ένιωσε για τελευταία φορά την αφόρητη πίεση των Ισπανών φωτογράφων, που έφτασαν μέχρι την άκρη του πάγκο για να «κλέψουν» τις τελευταίες του αντιδράσεις, είδε τους «μερέχνες» να φτάνουν στην επικράτηση με σκορ 4-2.

Το σκορ άνοιξε ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν στο 35’, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μίκαελ Εσιέν «διπλασίασε» τα τέρματα της ομάδας και έτρεξε να αφιερώσει το γκολ στον αγαπημένο του «Special One». Στο δεύτερο ημίχρονο, η Οσασούνα είχε έτοιμη διπλή απάντηση και με τα τέρματα των Τόρες (52’) και Κεχούδο (63’) έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ωστόσο, τα γκολ των Μπενζεμά στο 69’ και Καγιεχόν στο 87’ ήταν αυτά που έδωσαν το τελευταίο «τρίποντο» της Ρεάλ στην «εποχή» Μουρίνιο.

Έτσι, η «βασίλισσα» κλείνει τη σεζόν στην δεύτερη θέση της Primera με 85 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι που εξασφάλισαν την παραμονή τους την προηγούμενη (37η) αγωνιστική παρέμειναν στους 39. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: