Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

«Δεν εμπλέκεται πουθενά ο Παναιτωλικός»

Πρόλαβε να διορθώσει το κακό ιστοσελίδα του Βόλου που αναφερόταν στο ματς της Νίκης κόντρα στον Παναιτωλικό την Κυριακή για την πρεμιέρα των πλέι οφ της Football League.

«Δεν εμπλέκεται πουθενά ο Παναιτωλικός»
Το μεσημέρι του Σαββάτου, ιστοσελίδα στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας ανήρτησε ανυπόγραφα ρεπορτάζ στο οποίο τονιζόταν ότι κάποιος προσέγγισε παίκτες της Νίκης για να έχουν μειωμένη απόδοση στο ματς της Κυριακής.

Παρά το γεγονός ότι από την αρχή οι Αγρινιώτες τόνιζαν ότι το θέμα στερούνταν σοβαρότητας, μέσω του νομικού τους εκπροσώπου ζήτησαν άμεσα εξηγήσεις από το site.

Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διαβεβαίωσαν τους παράγοντες του συλλόγου της Στερεάς Ελλάδας ότι δεν αφήνουν "αιχμές" για την εντιμότητα του Παναιτωλικού και, έτσι, το βράδυ του Σαββάτου δημοσίευσαν την παρακάτω επεξήγηση:

«Καμία εμπλοκή της ΠΑΕ Παναιτωλικός με τη φημολογία που αναπτύχθηκε! Στο δημοσίευμα με τίτλο «"Πλησίασαν" παίκτες της Νίκης για το ματς με Παναιτωλικό;» ούτε γράψαμε, ούτε και ποτέ υπονοήσαμε ότι εμπλέκεται η ΠΑΕ Παναιτωλικός ή οποιαδήποτε άλλη ΠΑΕ.

Διευκρινίζουμε και πάλι, προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης, πως απολύτως καμία σχέση δεν είχε με το φημολογούμενο περιστατικό η ΠΑΕ Παναιτωλικός ή οποιοσδήποτε εμπλεκόμενος με την ομάδα του Παναιτωλικού, η οποία έχει αποδείξει ότι σέβεται το fair play και πως ουδέποτε μετέρχεται τέτοιες πρακτικές». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: