Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Κούδας: «Αυτό δεν είναι ομάδα»

Την κακή εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ στις τελευταίες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας και τώρα στα πλέι οφ σχολίασε ο Γιώργος Κούδας.

Κούδας: «Αυτό δεν είναι ομάδα»
Την κακή εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ στις τελευταίες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας και τώρα στα πλέι οφ σχολίασε ο Γιώργος Κούδας.

«Δεν μπορώ να πω ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν ξεχάσει την μπάλα που ήξεραν», τόνισε ο «Μεγαλέναδρος» του ελληνικού ποδοσφαίρου και πρόσθεσε πως: «ο καθένας κάνει του κεφαλιού του μέσα στο γήπεδο. Δυστυχώς, αυτό δεν είναι ομάδα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Κούδας στη Real News

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ

«Ο ΠΑΟΚ από Κυριακή σε Τετάρτη παρουσιάζει διαφορετικό πρόσωπο. Όλα αυτά που έχουν γίνει κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο – με το θέμα του προπονητή και την απομάκρυνση του Γιώργου Δώνη, τη φυγή του Γκαρσία κ.λπ. – έχουν επηρεάσει την ομάδα. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι πλέον δεν υπάρχει ποδοσφαιρική πειθαρχία. Δεν μπορώ να πω ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν ξεχάσει την μπάλα που ήξεραν, αλλά όσο μπορώ να διακρίνω, ο καθένας κάνει του κεφαλιού του μέσα στο γήπεδο. Δυστυχώς, αυτό δεν είναι ομάδα. Δεν είναι οι παίκτες κοντά στον άλλον».

Τις πρώτες αποδοκιμασίες σε βάρος του Ιβάν Σαββίδη πώς τις είδατε;

«Δεν νομίζω ότι στο εξωτερικό αποδοκιμάζονται οι μεγαλομέτοχοι μιας ομάδας, ύστερα από ένα άσχημο αποτέλεσμα. Ανεξάρτητα, πάντως, από την προβολή που έχει τύχει ο Ιβάν Σαββίδης και το πόσο καλά μπορεί να γνωρίζει το ποδόσφαιρο, είναι άσχετος με όλο αυτό. Οι ευθύνες για το αγωνιστικό δεν αγγίζουν τον μεγαλομέτοχο. Υπάρχουν οι υπεύθυνοι για αυτό, μετά το τεχνικό επιτελείο και στο τέλος οι παίκτες».

Ποια είναι η άποψή σας για την μεγαλομέτοχο;

«Αρχικά, μου έκανε πολύ θετική εντύπωση. Διακρίνω ότι πέφτει σε λάθη, συνηθισμένα ωστόσο στο δικό μας ποδόσφαιρο. Για παράδειγμα, η επιστροφή ανθρώπων από προηγούμενες διοικήσεις, για τις οποίες ο κόσμος έχει διαφορετική άποψη. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, αφού υπάρχουν ελλείψεις στο υλικό της. Βέβαια, τα χρήματα δεν είναι δεδομένο ότι μπορούν να δημιουργήσουν μια μεγάλη ομάδα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι επί διοικήσεων Ζαγοράκη μπήκαν στα ταμεία του ΠΑΟΚ περισσότερα από 80.000.000 ευρώ και δεν έγιναν στη συνέχεια όσα όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας περίμεναν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: