Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Το Καμπ Νου αποχαιρέτησε τον Αμπιντάλ!! (video)

Την αποθέωση γνώρισε στην τελευταία του εμφάνιση στο Καμπ Νου με την Μπαρτσελόνα ο Ερίκ Αμπιντάλ, με τον κόσμο των «μπλαουγκράνα», αλλά και τους συμπαίκτες του να τον αποχαιρετούν.

Το Καμπ Νου αποχαιρέτησε τον Αμπιντάλ (video)
Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο Καμπ Νου μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μάλαγα για την τελευταία αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, καθώς η Μπαρτσελόνα αποχαιρέτησε τον Ερίκ Αμπιντάλ.

Μετά το σφύριγμα της λήξης οι παίκτες των «μπλαουγκράνα» επέστρεψαν από τα αποδυτήρια φορώντας μπλουζάκια που έγραφαν «Merci Abi» (σε ευχαριστούμε Αμπιντάλ).

Τελευταίος στον αγωνιστικό χώρο μπήκε ο Ερίκ Αμπιντάλ, ο οποίος διέσχισε έναν διάδρομο, με τους συμπαίκτες του να το χειροκροτούν, όπως και όλο το γήπεδο.

Όταν έφτασε στο κέντρο του γηπέδου εμφανίστηκαν ο Πουγιόλ με τον Τσάβι που του παρέδωσαν μία φανέλα της Μπαρτσελόνα με το νούμερό του και το «Merci Abi». Εμφανώς συγκινημένος ο Γάλλος μπακ πήρε τον λόγο και απευθύνθηκε σε όλους λέγοντας: «Εκ μέρους της οικογένειάς μου θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους που με στηρίξατε όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν έξι καταπληκτικά χρόνια στην Μπαρτσελόνα. Όλοι οι Καταλανοί είστε μέλος της οικογένειάς μου. Ευχαριστώ τους φίλους μου βρέθηκαν σήμερα εδώ. Ευχαριστώ τον ξάδερφό μου, που είναι αυτός που αξίζει το περισσότερο χειροκρότημα. Σας ευχαριστώ όλους και σας έχω στην καρδιά μου. Ζήτω η Καταλονία».

Στη συνέχεια οι συμπαίκτες του τον σήκωσαν στον αέρα εν μέσω αποθέωσης από όλο τον κόσμο στο Καμπ Νου.

Δείτε το βίντεο με την αποθέωση του Αμπιντάλ:


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: