Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Αυτό το εισιτήριο, ποιος θα το πάρει;

Έφτασε η ώρα για τον τελικό των πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ που τρέχει, το άγχος του Ατρομήτου και η παράδοση. «Ντου στα Αποδυτήρια» για την τελευταία αγωνιστική. Κυριακή στις 8.30 το βράδυ ξεκινάνε και τα δυο ματς. Εκείνη την ώρα κληρώνει, δηλαδή. Θα πάρει το εισιτήριο ο Ατρόμητος που κρατάει την τύχη στα χέρια του ή θα έρθουν τα πάνω – κάτω και ο ΠΑΟΚ θα βγει τελικά πρώτος στα πλέι οφ;
Τρέχει και δεν φτάνει
Στον ΠΑΟΚ, βέβαια, δεν του φταίει κανένας. Ξεκίνησε με τέσσερις βαθμούς κι έχοντας την βαρύτερη φανέλα απ’ όλους τους αντιπάλους του. Κι έφτασε να τρέχει και να μην φτάνει, έτσι άσχημα όπως έπαιξε στα περισσότερα παιχνίδια των πλέι οφ.
Ευνοϊκή θέση
Ο Ατρόμητος παρουσιάστηκε σοβαρός κι ανανεωμένος με τον Παράσχο στον πάγκο. Με αυτοσυγκέντρωση έπαιξε καλά σε σχεδόν όλα τα ματς, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, και βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε σαφέστατα ευνοϊκή θέση. Αν δεν αγχωθεί υπερβολικά, θα βρεθεί κοντά στο να καταφέρει αυτό που μέχρι πρότινος φαινόταν μάλλον ακατόρθωτο.
Το πάνω χέρι
Μπορεί η παράδοση με τον Αστέρα να μην είναι ευνοϊκή, ειδικά μέσα στο Περιστέρι, όμως ο Ατρόμητος έχει το πάνω χέρι. Η ομάδα της Τρίπολης, άλλωστε, βγάζει αρκετά σημάδια κούρασης στα τελευταία παιχνίδια. Και μπορεί να έχει ελπίδες για πρωτιά ακόμα και τώρα, αλλά όλοι γνωρίζουν ότι δεν είναι πολλές.
Και με την βούλα
Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να πάει στα Γιάννενα και να κερδίσει. Το αν θα τα καταφέρει στην κατάσταση που είναι ή όχι κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουριά. Ο ΠΑΣ, πάντως, δεν παρατάει κανένα ματς και θα θέλει να αποχαιρετήσει το κοινό του με μια καλή εμφάνιση και μέσα σε γιορταστική ατμόσφαιρα, μετά την εξασφάλιση – και με την βούλα της αδειοδότησης – της ευρωπαϊκής θέσης.
Οι πιθανότητες, λοιπόν, γέρνουν υπέρ του Ατρόμητου. Θα δούμε αν θα επαληθευτούν ή αν γίνει η μεγάλη ανατροπή.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: