Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Βασιλειάδης: «Θα περιμένω την Μπιλμπάο»

Την πρόταση της Μπιλμπάο θα περιμένει ο Κώστας Βασιλειάδης, προτού αποφασίσει για το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Βασιλειάδης: «Θα περιμένω την Μπιλμπάο»
Με βαριά… καρδιά θα αφήσει την Μπιλμπάο ο Κώστας Βασιλειάδης, όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξη που έδωσε στην Ισπανία. Ο Έλληνας φόργουορντ αποκάλυψε πως είναι απλήρωτος τους τελευταίους έξι μήνες, ωστόσο θα περιμένει την πρόταση της ομάδας από τη Βασκονία προτού εξετάσει τις προτάσεις που έχει.

«Αυτή η σεζόν ήταν δύσκολη λόγω των οικονομικών προβλημάτων. Αυτή στιγμή είμαστε έξι μήνες πίσω στις πληρωμές. Αλλά το Μπιλμπάο είναι σαν το σπίτι μου. Έχω πολλούς φίλους εδώ, που είναι σαν την οικογένειά μου. Πρώτα, θα ήθελα να μιλήσω με την ομάδα, για να μάθω τα σχέδιά της για μένα. Γνωρίζω πως τα προβλήματα και οι δυσκολίες είναι πολλές, ωστόσο θέλω να ακούσω το πώς θέλει να πράξει», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Βασιλειάδης στην ιστοσελίδα «deia.com» και πρόσθεσε:

«Έχω παίξει τρία χρόνια στο Μπιλμπάο και κανείς δεν μου είπε πως δεν θέλει να συνεχίσω. Αλλά έχω πρόταση από άλλη ομάδα. Γι’ αυτό θα περιμένω 10 με 15 μέρες για να ακούσω τι έχει να μου προτείνει η ομάδα. Αγαπώ την πόλη, τους φιλάθλους και την ομάδα».πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: