Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

«Τελειώνουν» τρεις από τον Ολυμπιακό!!

Το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης του Ολυμπιακού είναι σε συνάρτηση και με τις αποχωρήσεις από το ρόστερ που σιγά-σιγά ξεκινούν… Πίνο, Ντιελνά και Μοντέστο ανοίγουν την πόρτα της εξόδου.

«Τελειώνουν» τρεις από τον Ολυμπιακό
Είναι δεδομένο ότι ο Μίτσελ θέλει να μειωθεί ο αριθμός των παικτών που έχει ο Ολυμπιακός στο ρόστερ του και έτσι πολύ σύντομα θα αρχίσουν οι πρώτες αποχωρήσεις από του Ρέντη.

Ο πρώτος για τον οποίο γίνεται κουβέντα τελευταία και φαίνεται ότι θα συνεχίσει στην Γαλλία και την Μπαστιά είναι ο Φρανσουά Μοντεστό. Ο Κορσικανός δεν είναι στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού και το γεγονός ότι ο μάνατζέρ του είναι στην Ελλάδα για μεταγραφικές υποθέσεις των «ερυθρολεύκων» δεν αποκλείεται να σημάνει και το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσει και ο Χουάν Πίνο. Ο Κολομβιανός θα «πληρώσει» τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του και τα πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία υπέπεσε αφού φαίνεται πως ο Μίτσελ δεν σκοπεύει να ρισκάρει διατηρώντας τον στην ομάδα παρά το γεγονός ότι εκτιμά τις αγωνιστικές του δυνατότητες.

Τέλος, δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η αποχώρηση του Κλοντ Ντιελνά που αποκτήθηκε πέρυσι, δόθηκε δανεικό και δεν ενσωματώθηκε ποτέ ξανά στον Ολυμπιακό οπότε επί της ουσίας δεν πρόκειται καν για αποχώρηση.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: