Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Πρώτα η άδεια, μετά ο «άσος»

Το θέμα που θέλουν να λύσουν πρώτα οι άνθρωποι του ΟΦΗ είναι εκείνο της αδειοδότησης για την επόμενη σεζόν και μετά το ποιος θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια της ομάδας.

Πρώτα η άδεια, μετά ο «άσος»
Πολλά είναι τα ονόματα που γράφονται τις τελευταίες μέρες για τους τερματοφύλακες που ενδιαφέρουν τον ΟΦΗ από την εγχώρια αγορά. Ωστόσο, όπως λένε οι άνθρωποι της ΠΑΕ προτεραιότητα τους είναι η ομάδα να εξασφαλίσει άδεια για την επόμενη σεζόν και μετά το θέμα του «άσου».

Τώρα όσον αφορά στους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια εκπνέουν τις επόμενες μέρες στόχος της διοίκησης των «μελανόλευκων» είναι να ανανεώσουν την συνεργασία τους με τον Μανώλη Ζαχαράκη.

Ο νεαρός δεξιός αμυντικός την φετινή σεζόν είχε 23 συμμετοχές με τους Κρητικούς εκ των οποίων στις 13 βρέθηκε στη βασική ενδεκάδα. Μάλιστα, σε περίπτωση που ο 20χρονος παίκτης ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΟΦΗ, τότε ο χρόνος του δεν αποκλείεται να αυξηθεί τη νέα αγωνιστική χρονιά, αφού ο Χρήστος Μπούρμπος που παίζει στην ίδια θέση δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ.

Ωστόσο, επαφές με τον Ζαχαράκη δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη, αφού ο νεαρός παίκτης εδώ και μερικές μέρες ξεκίνησε την στρατιωτική του θητεία στο Ρέθυμνο. Το καλό για τον νεαρό αμυντικό είναι πως εκεί έχει για παρέα δύο συμπαίκτες του. Ο λόγος για τους Γιάννη Βιτώρο και Νικομανώλη Νύκταρη, οι οποίοι υπηρετούν την μαμά πατρίδα στην ίδια μονάδα με τον Ζαχαράκη, με αποτέλεσμα τα πειράγματά τους μεταξύ τους να δίνουν και να παίρνουν.

Εκτός από τους παραπάνω στα χακί έχει ντυθεί και ο Κώστας Μπανούσης, ο οποίος βρίσκεται στη μονάδα της Θήβας από τις 22 Μαΐου.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: