Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Πάει για συγχώνευση ο Πανηλειακός!!

Η επόμενη μέρα του Πανηλειακού αποτελεί ένα μεγάλο ερώτημα. Ο διοικητικός επικεφαλής της ομάδας τα δύο τελευταία χρόνια Κώστας Ντάβαρης (ΦΩΤΟ), σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (30/5), ξεκαθάρισε ότι αποχωρεί και κάλεσε όποιον ενδιαφέρεται να αναλάβει να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει διάδοχη κατάσταση.
Πάντως, από την Παρασκευή (31/5) είναι έντονη η φημολογία πως άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» κάνουν ενέργειες έτσι ώστε ο Πανηλειακός να συγχωνευτεί με άλλη ομάδα. Αυτή δεν είναι άλλη από τον ΠΦΟ Πανόπουλου, που εξασφάλισε την άνοδο στη νέα Γ’ Εθνική από το Περιφερειακό Πρωτάθλημα, αλλά οι ιθύνοντές του προβληματίζονται σχετικά με το αν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν οικονομικά στις απαιτήσεις που θα υπάρχουν τη νέα σεζόν.
Έτσι, είχαν ξεκινήσει επαφές ώστε να υπάρξει συγχώνευση με τον Αστέρα Αμαλιάδας. Ωστόσο, άνθρωπος που εκπροσωπεί τον Πανηλειακό φέρεται να ήρθε σε επαφή με τον επικεφαλής του ΠΦΟ Πανόπουλου Γιώργο Πανόπουλο και να του έθεσε θέμα «ένωσης» με τον Πανηλειακό.
Ο τελευταίος ζήτησε λίγες ημέρες έτσι ώστε να δώσει την απάντησή του και αναμένεται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα να υπάρξει συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών για να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: