Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Επικό ματς στο Roland Garros!!

Μετά από 12(!) χαμένα match points και αφού πέρασαν 4 ώρες και 37 λεπτά, ο Τόμι Χάας επικράτησε 3-2 σετ του Τζον Ίσνερ και προκρίθηκε στους «16» του Roland Garros, σε ένα ματς που... έσπασαν καρδιές!

Επικό ματς στο Roland Garros!
Αυτά είναι τα ωραία του Roland Garros!

Στο καλύτερο παιχνίδι της φετινής διοργάνωσης, ο Τόμι Χάας άντεξε την πίεση και την κούραση και μετά από 4 ώρες και 37 λεπτά επικράτησε του Τζον Ίσνερ με 3-2 σετ (7-5, 7-6, 4-6, 6-7, 10-8) για να προκριθεί στο τέταρτο γύρο του γαλλικού Grand Slam!

Και τι δεν έγινε στο παιχνίδι! Ο –μετέπειτα- νικητής προηγήθηκε σχετικά εύκολα με 2-0 στα σετ. Κι όλοι (ίσως και ο ίδιος) πίστεψαν πως το παιχνίδι... τέλειωσε. Κι όμως, ο Αμερικανός δεν τα παράτησε στιγμή. Αρχικά μείωσε σε 2-1 και στο τέταρτο έγινε ο κακός χαμός! Ο Γερμανός είχε 12(!!) match point, όμως δεν κατάφερε να πάρει κανένα, με αποτέλεσμα ο Ίσνερ να ισοφαρίσει σε 2-2, σε ένα tie break που κρίθηκε στους 12 πόντους!

Κι όχι μόνο ισοφάρισε, αλλά στο πέμπτο και καθοριστικό σετ ξεκίνησε νωρίς με μπρέικ (4-1 γκέιμ)! Η τελευταία κουβέντα, όμως, άνηκε στον Χάας, ο οποίος έκανε μπρέικ μπακ, ισοφάρισε στα γκέιμ (4-4) και κατάφερε να «σπάσει» εκ νέου τον αντίπαλό του. Τελικά, το νούμερο 13 match point για τον Γερμανό, μόνο «γρουσουζιά» δεν του έφερε, αφού έμελλε να είναι το τυχερό που του... χάρισε την πρόκριση!
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: