Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Check in για τα… αστέρια!!

Έτοιμος να γράψει την πιο λαμπρή σελίδα της ιστορίας του είναι ο Ατρόμητος, ο οποίος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης θέλει να πάρει το «εισιτήριο» που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Check in για τα… αστέρια!
Μια… ανάσα από την συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League, κάτι που θα αποτελέσει την πιο ιστορική στιγμή στα 90 χρόνια της ιστορίας του, βρίσκεται ο Ατρόμητος.

Οι Περιστεριώτες θα κυνηγήσουν τη νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (20:30, Novasports 2), αφού με το «τρίποντο» εξασφαλίζουν χωρίς να τους νοιάζει τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, μπορούν κερδίσουν το «εισιτήριο» ακόμη αν το παιχνίδι τους με τους Αρκάδες λήγει ισόπαλο και την ίδια ώρα οι Θεσσαλονικείς δεν καταφέρουν να κερδίσουν εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από εκεί και πέρα, το Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου θα είναι κατάμεστο, αφού οι οπαδοί της ομάδας θα δηλώσουν «παρών» σε αυτή την ιστορική στιγμή. Μέχρι χθες ελάχιστα ήταν τα εισιτήρια που είχαν μείνει απούλητα, ενώ τα τελευταία θα διατίθενται σήμερα από τις 11:30 το πρωί.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Παράσχος θα τοποθετήσει στην «κυανόλευκη» εστία του Ράντμαν, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σκόνδρα, Φυτανίδη, Λαζαρίδη και Γιαννούλη.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Ιγκλέσιας και Πίτου Γκαρσία, ενώ την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Καραγκούνης, Σουμπίνιο και Μπρίτο. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ναπολεόνι.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μανόνο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Μπάλλας, Φάμπιο, Καραμάνος, Ουντόζι και Κούτσι. Εκτός είναι μόνο ο τιμωρημένος Δημούτσος.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: