Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Ο τελευταίος... βαρβάτος του ΠΑΟΚ!!

Ο Γιώργος Μύρτσος γράφει στον sportdog σε ποια θέση θα τερματίσει ο Δικέφαλος! Ποιοι είναι της πάνας, ποιοι της ...Σβετλάνας και ποιος ήταν ο τελευταίος βαρβάτος; Κλικ για μεγάλα κέφια!
Την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ πιστεύω ότι τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρα. Ο ΠΑΟΚ, με παρακαταθήκη το πρώτο παιχνίδι, πιστεύω ότι θα περάσει από τα Γιάννινα. Το ματς στο οποίο θα γίνει ντέρμπι είναι στο Περιστέρι.
 
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να κάνω μία πρόβλεψη, αν και θα ήταν πολύ επικίνδυνο. Ο ΠΑΟΚ θα τερματίσει πρώτος και θα πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Και αυτό γιατί ο Ατρόμητος δεν θα μπορέσει να νικήσει τον Αστέρα Τρίπολης. Παρότι είναι η ποιοτικότερη ομάδα των πλέι οφ.
 
Ο ΠΑΟΚ έδωσε μαγεία!
 
Φαντάζομαι το έχετε διαπιστώσει, ότι τα φετινά πλέι οφ είναι τα μοναδικά που είχαν σασπένς. Όλα τα προηγούμενα ήταν μεγάλη σούπα. Η επιτυχία της διοργάνωσης αυτή τη χρονιά οφείλεται καθαρά στον ΠΑΟΚ! Αυτός έδωσε τέτοια μαγεία στο μίνι πρωτάθλημα του καλοκαιριού...
 
Τους λόγους τους έχω αναλύσει σε προηγούμενο σχόλιό μου άλλωστε. Ο ΠΑΟΚ ήταν πειραματόζωο. Στα πλέι οφ έχει προπονητή τον Θου-Βου και πιο πριν τον ...Σερ Άλεξ. Ήταν δυνατόν να μην βγει πετυχημένο το γλυκό με τέτοια υλικά;
 
Στο γήπεδο με τις πάνες
 
Πάντως τα πλέι οφ μου φέρνουν μνήμες στο μυαλό. Από αγώνες μπαράζ, όταν δεν είχα κρεμάσει τα γάντια. Λοιπόν για αυτά τα ματς που χαρακτηρίζονται πολλές φορές και ως "τελικοί" έχουν ειπωθεί οι μεγαλύτερες π@π@ριές...
 
Καταρχάς ο τομέας της ψυχολογίας, εξαρτάται από τον ποδοσφαιριστή. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που φτιάχνονται με την προπόνηση και είναι οι καλύτεροι στις προετοιμασίες, αλλά στο γήπεδο χέζονται! Παίζουν με... πάνες. Υπάρχουν όμως και οι βαρβάτοι που μπαίνουν μέσα και τα σκίζουν όλα! Αυτοί είναι περισσότερο "χομπίστες" ποδοσφαιριστές. Παίζανε μπάλα για την κ@υλ@ τους και τους βγήκε σε επάγγελμα. Αυτοί οι παίκτες, αν παρατηρήσεις, θέλουν να παίζουν. Δεν γουστάρουν τον πάγκο.
 
Πάμπλο, ο τελευταίος βαρβάτος!
 
Ο τελευταίος βαρβάτος παίκτης στην Ελλάδα ήταν ο Πάμπλο Γκαρσία, που τον φάγανε ο Ζησάκος με το κομπλεξικό κακέκτυπο του Φέργκιουσον. Ο Ουρουγουανός είχε αυτό που δεν έχουν οι παίκτες στην Ελλάδα σήμερα. Αυτός έφτιαχνε την ψυχολογία στον κόσμο και όχι οι οπαδοί σε αυτόν.
Δεν μπορώ να ακούω ότι οι φίλαθλοι “ντοπάρουν” ψυχολογικά τους παίκτες. Είναι δυνατόν; 
 
Ο κόσμος πεινάει, βλέπει το ευρώ με τα κιάλια, ενώ οι ποδοσφαιριστές αμείβονται καλά, έχουν τις καλύτερες γκόμενες, αυτοκίνητα και δεν τους λείπουν τα φράγκα. Ο ποδοσφαιριστής πρέπει "φτιάχνει" τον κόσμο για να έρθει στο γήπεδο και να πληρώσει εισιτήριο από το υστέρημά του. Αυτό όμως δεν συμβαίνει γι' αυτό μένουν και άδεια τα γήπεδα. Μπερδέψαμε τη ...Λούτσα με τη βούρτσα στην Ελλάδα!
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: