Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Προς ΤΣΣΚΑ ο Φριντζόν, αποχωρούν κι άλλοι…!

Μαζικές αποχωρήσεις πρωτοκλασάτων παικτών προανήγγειλε ο πρόεδρος της Χίμκι, Αντρέι Νετσάεφ, με τον Βιτάλι Φριντζόν να θεωρείται μία… ανάσα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Προς ΤΣΣΚΑ ο Φριντζόν, αποχωρούν κι άλλοι…
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Βιτάλι Φριντζόν βρίσκεται η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τον ρωσικό Τύπο να αποκαλύπτει πως ο 27χρονος σμολ φόργουορντ αναμένεται να γίνει η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή της «ομάδας του στρατού».

Επίσης, πέρα από τα μεταγραφικά σενάρια, ο Φριντζόν αναφέρθηκε στην εθνική ομάδα, αποκαλύπτοντας πως προτιμά να ξεκουραστεί, από το να συμμετάσχει στο Ευρωμπάσκετ με την εθνική ομάδα της Ρωσίας: «Αισθάνομαι κουρασμένος. Τώρα, θα κάνω ένα διάλειμμα για δύο εβδομάδες και θα περάσω από ιατρικές εξετάσεις για να δω τη φυσική μου κατάσταση. Μιλήσαμε με τον προπονητή Φώτη Κατσικάρη και μου είπε πως με θέλει στην εθνική ομάδα, αλλά του απάντησα ειλικρινά πως δεν είμαι σε θέση από άποψη φυσικής κατάστασης και πως δεν θα ήθελα να πάρω τη θέση κάποιου άλλου».

Εκτός από τον Φριντζόν αναμένονται και άλλοι πρωτοκλασάτοι παίκτες της Χίμκι να «κουνήσουν μαντήλι» το καλοκαίρι, όπως αποκάλυψε ο Αντρέι Νετσάεφ. Ο πρόεδρος της ρωσικής ομάδας τόνισε πως δύσκολα θα παραμείνουν οι Πλάνινιτς, Λόντσαρ και Κέι Σι Ρίβερς, ενώ στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι ο Πολ Ντέιβις.

«Δυστυχώς οι περισσότεροί μας παίκτες θα αποχωρήσουν. Το συμβόλαιο του Ζόραν Πλάνινιτς λήγει και αυτή τη στιγμή έχει πολλές προτάσεις. Εξαιρετικό σεζόν έχει κάνει ο Πολ Ντέιβις και τον θέλει ήδη η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Επίσης, δύσκολα θα κρατήσουμε τους Κρέσιμιρ Λόντσαρ και Κέι Σι Ρίβερς», αποκάλυψε ο πρόεδρος της Χίμκι, Αντρέι Νετσάεφ.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: