Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Βάρος σε Κουτρουμπή και Κορδέρο!!

Η ΑΕΚ έχει αρκετά «μέτωπα» παικτών του περσινού ρόστερ τα οποία πρέπει να κλείσει. Είναι δεδομένο ωστόσο ότι προτεραιότητα θα δώσει από Δευτέρα στις περιπτώσεις των Κουτρουμπή και Κορδέρο.

Βάρος σε Κουτρουμπή και Κορδέρο
Κάποιους παίκτες από το περσινό ρόστερ τους κράτησε ήδη (Ανάκογλου, Τσουμάγκας, Τσουκαλάς). Κάποιους είναι θέμα χρόνου να επικυρωθεί η συμφωνία μαζί τους (Παυλής, Καλογέρης).

Και μπορεί με τους περισσότερους να υπάρχει εκκρεμότητα ακόμα, ωστόσο υπάρχει και δεδομένη πρόθεση της ΑΕΚ να δώσει προτεραιότητα στους Κουτρουμπή και Κορδέρο.

Τόσο ο Έλληνας αμυντικός, όσο και ο Ισπανός μέσος έχουν ενημερωθεί ότι προορίζονται για «κολώνες» της ομάδας που θα ξεκινήσει την αντεπίθεση της ΑΕΚ. Οι επαφές που έχουν γίνει μαζί τους ωστόσο δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία.

Είτε επειδή οι οικονομικές προτάσεις που τους έχουν κατατεθεί δεν τους ικανοποιούν, είτε επειδή υπάρχει το δέλεαρ κι άλλων ομάδων (στην περίπτωση του Κορδέρο από την Ισπανία).

Σε κάθε περίπτωση όμως η ΑΕΚ δεν έχει πει την τελευταία της λέξη στις δυο υποθέσεις. Κάτι που αναμένεται να γίνει από Δευτέρα, σε συναντήσεις που θα έχει ο Νίκος Λυμπερόπουλος με τον μάνατζερ του Κουτρουμπή και τον Βασίλη Τσιάρτα (που διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Κορδέρο).

Σε αυτή, δε, με τον περσινό τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ θα γίνει και η κουβέντα για τους υπόλοιπους παίκτες που εκπροσωπεί (Τσούπρος, Γροντής, Κουρέλλας, Νικολόπουλος, Φέτσης) μέσω της οποίας θα φανεί οριστικά πόσους και ποιους απ’ αυτούς θέλει να κρατήσει η «Ένωση».πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: