Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Ιβάν, διώξε τους κοπρίτες και κλείσε τη σχολή τυφλών!!

Ο Γιώργος Μύρτσος με αφορμή την υπόθεση "προπονητής" στον ΠΑΟΚ, τα παίρνει στο κρανίο και ξεσπά μέσω του σκύλου. Διαβάστε ποιους πρέπει να κυνηγήσει ο Σαββίδης με βρεγμένη σανίδα... Το λύσαμε το θέμα του προπονητή στον ΠΑΟΚ. Ο Ντομίνγκος Πασιένσια έρχεται και όλοι περιμένουμε αν θα βγει η... πασιέντζα για τον Σαββίδη. Μέχρι να δούμε τι... πουλιά πιάνει ο Πορτογάλος, υπάρχουν δύο θέματα που δημιουργούν προβληματισμό και αναζητούνται απαντήσεις...
Καταρχάς, ποιος έδωσε την εισήγηση για τον συγκεκριμένο προπονητή... Η απάντηση είναι πολύ εύκολη. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.
Κατά δεύτερον, κάτω από ποιες συνθήκες επιλέχτηκε ο 44χρονος;
Καθοδηγητής ο ...καρπουζάς!
Θεωρώ αστείο, να αμείβονται αδρά κάποιοι άνθρωποι και να μην έχουν άποψη. Αυτούς τους αποκαλώ φυτά... αναρριχώμενα. Μου θυμίζουν τα φυτά εσωτερικού χώρου που τα ποτίζουν... λίγο. Έτσι και αυτοί, δεν έχουν γνώμη και τους καθοδηγεί ο μεγάλος καρπουζάς!
Το ερώτημα που μου δημιουργείται είναι, από πού και ως πού θεωρείται επιτυχημένος προπονητής ο Φερνάντο Σάντος. Φτάσαμε στο σημείο να λένε ότι ο προπονητής που έρχεται είναι της σχολής Σάντος. Ρε, πάμε καλά; Τη σχολή τυφλών του ποδοσφαίρου;
Τι φταίει ο κόσμος του ΠΑΟΚ που θα χρειαστεί πολλά κολλύρια στο γήπεδο με αυτά που θα βλέπει και όσα δεν θα μπορεί να δει; Εύχομαι στους ΠΑΟΚτσήδες να έχουν υπομονή και ελπίζω ο Δικέφαλος να μη παίζει για το αγαπημένο σκορ του Σάντος, το μισό-μηδέν.
Βρεγμένη σανίδα τους χρειάζεται...
Έμπλεξε ο Σαββίδης. Μου θυμίζει ανθρώπους που εμφανίστηκαν για να χώσουν λεφτά στο ποδόσφαιρο και περιτριγυρίστηκαν από διάφορα λαμόγια. Μετά έφυγαν ως αποτυχημένοι και δεν έριξαν ούτε μια ματιά πίσω τους. Θεωρώ πως το αφεντικό του ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάξει το συμφέρον του. Πρέπει να καθαρίσει όλους τους κοπρίτες που βρίσκονται γύρω του για να μπορεί ο ΠΑΟΚτσής να έχει ψηλά το κεφάλι.
Στην ομάδα γίνονται αστεία πράγματα. Τραγελαφικά! Ο Ιβάν πρέπει να τους διώξει και να κυνηγήσει με βρεγμένη σανίδα!
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: