Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΠΑΟ για Κοροβέση!!

Πρόταση για την απόκτηση του Νίκου Κοροβέση από τον ΠΑΣ Γιάννινα ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός. Αρέσει και ο Φώτης Γεωργίου. Ξεκαθαρίζει για Μόρα και Καραγκούνη. Έρχεται ο Μπαϊράμι.

ΠΑΟ για Κοροβέση
Για την απόκτηση του Νίκου Κοροβέση από τον ΠΑΣ Γιάννινα θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός. Ο 22χρονος άσος θεωρείται πως μπορεί να καλύψει την αριστερή πτέρυγα της ομάδας και θα γίνει προσπάθεια να ντυθεί στα πράσινα, αν και δεν είναι εύκολο, καθώς οι Ηπειρώτες θα αξιώσουν περίπου 300.000 ευρώ.

Πέραν του Κοροβέση, στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» αρέσει και ο Φώτης Γεωργίου για τη θέση του δεξιού χαφ. Ο 28χρονος άσος είναι πιο προσιτός και μένει ελεύθερος. Η παρουσία του Νίκου Νταμπίζα στους Ζωσιμάδες για το αποψινό ματς του ΠΑΣ με τον ΠΑΟΚ ίσως να σχετίζεται με τη δική του περίπτωση, καθώς ο Κοροβέσης είναι τιμωρημένος.

Στο μεταξύ, συνάντηση με άνθρωπο του Παναθηναϊκού είχε χθες ο Γιώργος Καραγκούνης. Από τον πολύπειρο μέσο ζητήθηκε να απαντήσει στην πρόταση της ομάδας ως τις 10 Ιουνίου, προκειμένου να διαμορφωθούν ανάλογα τα υπόλοιπα πλάνα της ομάδας. Ο διεθνής άσος παραμένει θετικός, αλλά εξετάζει και πιθανές προτάσεις από το εξωτερικό.

Τις επόμενες μέρες θα γίνει και το καθοριστικό ραντεβού με τον Βαγγέλη Μόρα. Εφόσον υπάρξει συμφωνία με τον Λαρισαίο αμυντικό, δεν θα υπάρξει πρόβλημα να εξασφαλίσει την ελευθέρας του από την Ελλάς Βερόνα.

Στο μεταξύ, από πλευράς Παναθηναϊκού διαψεύδεται η φημολογία περί ενδιαφέροντος για τον Νίκο Καράμπελα, ο οποίος οδεύει προς αποχώρηση από τη Λεβάντε.

Αναμένονται αφίξεις

Στην Αθήνα φτάνει απόψε (22:00) ο Εμίρ Μπαϊράμι για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Ο Σουηδός αριστερός μεσοεπιθετικός θα περάσει από ιατρικά τεστ και θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο. Σύντομα θα έρθει στην Ελλάδα και ο Μάρκους Μπεργκ, με τον οποίο υπάρχει συμφωνία για τρία χρόνια, αλλά και τις ευλογίες του Αμβούργου που δεν θα αξιώσει χρήματα.

Όσον αφορά στον Τομάς Μπόρεκ, κατάσκοπος του Παναθηναϊκού τον είδε στο χθεσινό ματς της Ντούκλα Πράγας με τη Σπάρτα (ήττα με 3-0). Ο Τσέχος μέσος αρέσει, αλλά οι «πράσινοι» δεν πρόκειται να ανέβουν πάνω από 100-120 χιλιάδες ευρώ για να τον αποκτήσουν. Στα υπόψη παραμένει πάντα ο Ζονατάν Ντελαπλάς για την ίδια θέση.

* Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού θα γίνει στο Όστερμπεκ, μία κωμόπολη της Ολλανδίας που απέχει 5 χιλιόμετρα από το Άρνεμ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: