Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Ό,τι και αν γίνει στα Γιάννενα το γιορτάζουν!!

Αποθεωτικό αναμένεται το κλίμα σήμερα στους «Ζωσιμάδες», όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και οι οπαδοί των Ηπειρωτών βάζουν σε δεύτερη μοίρα τη θέση που θα καταλάβουν στα πλέι οφ.

Ό,τι και αν γίνει στα Γιάννενα το γιορτάζουν
Μια σεζόν που δύσκολα θα ξεχαστεί με το πέρασμα του χρόνου θα γιορτάσουν σήμερα στους «Ζωσιμάδες», όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (20:30, Novasports 1).

Όποιον και αν είναι το τελικό αποτέλεσμα της αποψινής αναμέτρησης, όποια θέση και αν καταλάβει η ομάδα στη διαδικασία των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, ο Γιάννης Χριστόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του αναμένεται να γνωρίσουν την αποθέωση για όσα πέτυχαν τη φετινή σεζόν.

Η θετική κατάληξη που είχε το θέμα της αδειδότησης από την ΕΠΟ έχει ενθουσιάσει τους οπαδούς του «Άγιαξ της Ηπείρου», οι οποίοι περιμένουν την επόμενη σεζόν να δουν την ομάδα τους να συμμετέχει στα ευρωπαϊκά… σαλόνια!

Από εκεί και πέρα, είναι ιδιαίτερη η μέρα για τον Τόμας Ντε Βινσέντι, αφού θα πραγματοποιήσει το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα του ΠΑΣ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα φοράει εκείνη του Ολυμπιακού.

Ο κ. Χριστόπουλος θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Φεγκρούς, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά θα έχει τους Ντάσιο, Τζημόπουλο, Οικονόμου και Μιχαήλ.

Ως αμυντικά χαφ θα παίξουν οι Τσουκαλάς και Κείτά, οι οποίοι θα έχουν στα πλάγια τους Γεωργίου και Βίλα. Ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Ντε Βινσέντι και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ίλιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπαπανιώτης, Μπέριος, Ρουμπουλάκου, Χαρίσης, Γιάκος, Νάκος, Νικλητσιώτης. Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Λίλα, Κορβέσης, Κολοβέτσιος και ο τραυματίας Πάντος.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: