Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

«Δεν με ενδιαφέρουν όσα λέει ο κύριος Κούγιας»

Την απάντησή του στον Αλέξη Κούγια για το ότι ήταν ένας από τους γυμναστές που έστειλε ο Ολυμπιακός σε άλλες ομάδες για προπονητή, έδωσε ο Γιάννης Χριστόπουλος.

«Δεν με ενδιαφέρουν όσα λέει ο κύριος Κούγιας»
Για όλα όσα του έχει καταλογίσει ο Αλέξης Κούγιας απάντησε ο Γιάννης Χριστόπουλος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Best Καλαμάτας.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε την δική του απάντηση για το ότι ήταν ένας από τους γυμναστές που έστειλε ο Ολυμπιακός σε άλλες ομάδες για προπονητή, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν τον ενδιαφέρουν όλα όσα λέει ο κύριος Κούγιας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χριστόπουλου:

«Η απάντηση μου στον κύριο Κούγια για το ότι ανήκω στους γυμναστές που έστειλε ο Ολυμπιακός προπονητές σε ένα σωρό ομάδες σε όλη την Ελλάδα είναι ότι εγώ πέρα από τον Ολυμπιακό στον οποίο έμεινα 2 χρόνια έχω δουλέψει επίσης για πολύ περισσότερα χρόνια στις ακαδημίες στον Παναθηναϊκό, αλλά στην ΑΕΚ, στον Πανιώνιο και φυσικά στην Καλαμάτα. Μάλιστα από τον Ολυμπιακό απολύθηκα, όταν βέβαια πρόεδρος ήταν σε αυτόν ο κύριος Κόκκαλης και όχι φυσικά ο κύριος Μαρινάκης», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Ενώ στη συνέχεια τόνισε: «Τώρα για το γεγονός που σας δήλωσε ο κύριος Κούγιας στην εκπομπή σας ότι με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο ο ΠΑΣ έβαλε πολλούς αναπληρωματικούς, του απαντάω ότι έτσι κάνω πάντα και έτσι πρέπει να γίνεται στο ποδόσφαιρο για να ξεκουράζονται και να ανακυκλώνονται οι ποδοσφαιριστές σε μία ομάδα. Τίποτα μεμπτό δεν υπάρχει λοιπόν ούτε εδώ».

Τέλος, ανέφερε: «Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει γιατί τα λέει όλα αυτά ο κύριος Κούγιας. Θα τον κρίνεται εσείς και ο κόσμος που κάθε φορά τον ακούει. Εμένα όμως σας ξαναλέω όλα αυτά δεν με αγγίζουν σε τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: