Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Κριτήριο το Champions League!!

Πολύ σημαντικό ρόλο στις επαφές που έχει με τους προπονητές να καθίσουν στον πάγκο του ΠΑΟΚ παίζει η συμμετοχή στο Champions League. Δεδομένη θεωρείται η προφορική συμφωνία με τον Ντομίνγκος.

Κριτήριο το Champions League
Στην Θεσσαλονίκη βρίσκονται από χθες ο Ζήσης Βρύζας και Γκέρμαν Τσιστιακόφ, χωρίς να έχουν καταφέρει να κλείσουν τον επόμενο προπονητή του ΠΑΟΚ.

Οι δύο παράγοντες του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν παρουσιάζονται ακόμη έτοιμοι να ανακοινώσουν τον «εκλεκτό» του Ιβάν Σαββίδης.

Όλο αυτό το διάστημα επί γερμανικού εδάφους είχαν επαφές με τον Ντόμινγκος Πασιένσια, με τον οποίο φέρονται να έχουν συμφωνήσει προφορικά και τον έχουν… σταντ μπαϊ και παλεύουν την περίπτωση του Χουμπ Στέφενς.

Μέχρι στιγμής επικρατεί απόλυτη μυστικότητα γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση και όλοι αναγνωρίζουν πως σημαντικό ρόλο στις συζητήσεις που έχουν με τους υποψήφιους τεχνικούς θα παίξει η συμμετοχή της ομάδας ή όχι στα προκριματικά του Champions League.

Όπως γράφει η SportDay, μέχρι χθες το βράδυ υπήρχαν διαπραγματεύσεις και αν δεν έχουν θετική κατάληξη, τότε θα «ενεργοποιηθεί» η προφορική συμφωνία με τον Ντομίνγκος.

Εν τω μεταξύ, μετά τα πλέι οφ (πιθανότητα μέσα στην εβδομάδα) θα υπάρξει συνάντηση με την πλευρά του Λίνο για να παραμείνει ακόμη έναν χρόνο στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: