Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Όλα για όλα οι Αρκάδες!!

Ανοιχτά παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα για τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος θα διεκδικήσει το «τρίποντο» και (πρωτίστως) το… καλό εισιτήριο του Europa League απέναντι στον Ατρόμητο.

Όλα για όλα οι Αρκάδες
Σημαντικό όφελος για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα έχει ο Αστέρας Τρίπολης, εφόσον σήμερα καταφέρει να κερδίσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (20:30, Novasports 2).

Αν οι Αρκάδες επικρατήσουν των Περιστεριωτών, τότε καταλαμβάνουν σίγουρα τη δεύτερη θέση στα διαδικασία των πλέι οφ και κερδίσουν το… καλό εισιτήριο για το Europa League.

Αν, όμως, ο ΠΑΟΚ ηττηθεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα, και η ομάδα του Σάκη Τσιώλη φύγει με το «τρίποντο» από την Αθήνα, τότε η Αρκαδία ζήσει ιστορικές στιγμές με τη συμμετοχή της ομάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Γεωργακόπουλος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς τα αριστερά – θα έχει τους Τσαμπούρη, Αλβάρες, Σανκαρέ και Γιαλούσης.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Κάφα και Ουσέρο, ενώ την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Ράγιος, Μπακασέτας και Ντε Μπάσις. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Περόνε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπαντής, Ρούσσης, Αναστασόπουλος, Ναβάρο, Ουρτάδο, Καλαντζής και Λέντσε. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Φούλοπ, Κοντοές, Μπαρτολίνο, Φραγκουλάκης, Πιπίνης, Φορμίκα και οι τιμωρημένοι Κουρμπέλης και Κάστελς.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: