Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Γεωργιάδης: «Ας είμαστε πιο έξυπνοι»

Πιο έξυπνη διαχείριση του ματς περιμένει από τους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Γεωργιάδης εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ (με αντίπαλο τον ΠΑΣ) που θα κρίνει τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Γεωργιάδης: «Ας είμαστε πιο έξυπνοι»
Ο ΠΑΟΚ μπήκε με πλεονέκτημα στα πλέι οφ, αλλά οδεύει στην τελευταία αγωνιστική χωρίς να έχει το... πάνω χέρι για το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κι αυτό διότι έχασε στις καθυστερήσεις το τελευταίο ματς με τον Ατρόμητο στην Τούμπα. Έτσι, εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, ο τεχνικός του "Δικεφάλου", Γιώργος Γεωργιάδης περιμένει πιο έξυπνη διαχείριση του ματς από τους παίκτες για να έρθει το "τρίποντο" που θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες για μια θέση... στα αστέρια.

Αναλυτικά, όσα είπε στη NOVA:

Για τον μεγαλύτερο προβληματισμό του: «To παιχνίδι δεν είναι στα χέρια μας, ο Ατρόμητος έχει το προβάδισμα. Αυτό που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι και να δούμε τί θα συμβεί στο άλλο».

Σας προβληματίζει περισσότερο το ψυχολογικό κομμάτι ή το αγωνιστικό; «Κυρίως το ψυχολογικό. Φτάσαμε πολύ κοντά στο στόχο και στα τελευταία δευτερόλεπτα χάσαμε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, θα μπορούσαμε να είχαμε την ισοπαλία και τώρα τα πράγματα έγιναν δύσκολα».

Το δίδαγμα της οδυνηρής ήττας; «Θα πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι, να διαχειριστούμε τον χρόνο, οι παίκτες γνώριζαν πως κι η ισοπαλία ήταν καλό αποτέλεσμα, δεν το σκέφτηκαν μέσα στο παιχνίδι, άνοιξε πολύ το ματς δίχως λόγο, ελπίζω να είμαστε πιο έξυπνοι την επόμενη φορά»

Περιμένετε πολύ διαφορετικό αγώνα από τους αντίστοιχους που προηγήθηκαν με τον ΠΑΣ; «Όλα τα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Δύσκολο παιχνίδι και για μας και για τα Γιάννινα. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: