Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Αισιοδοξία για Κορδέρο!!

Θετικά είναι τα δείγματα για την παραμονή του Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο στην ΑΕΚ. Ποια η πρόταση της «Ένωσης». Αισιοδοξία για Παπαδόπουλο, προσπάθεια για Ρόβα και Κουτρουμπή.

Αισιοδοξία για Κορδέρο
Μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσει τον Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο καταβάλλει η ΑΕΚ και τα μηνύματα που έρχονται είναι αισιόδοξα. Στον παίκτη έχει προταθεί τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και η οικονομική διαφορά δεν είναι μεγάλη, ενώ και ο Ισπανός μέσος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην «Ένωση», έστω και στην τρίτη κατηγορία.

Νέες επαφές με τον 26χρονο άσο θα γίνουν από την ερχόμενη εβδομάδα και οι άνθρωποι της ΑΕΚ ελπίζουν πως θα αποσπάσουν το «ναι» του Κορδέρο.

«Παπ» και Ρόβας

Δύο έμπειρους παίκτες έχουν ξεχωρίσει στην ΑΕΚ και θέλουν πάνω τους να στηρίξουν τη νέα ομάδα που θα χτιστεί. Ο λόγος για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο και τον Βασίλη Ρόβα. Στον πολύπειρο επιθετικό που μένει ελεύθερος από τον Πανθρακικό έχει γίνει συγκεκριμένη πρόταση και υπάρχει αισιοδοξία πως θα απαντήσει θετικά, ακόμη και μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Η «Ένωση» καταβάλλει προσπάθειες και για τον 29χρονο αμυντικό χαφ, ο οποίος θα συζητήσει και για την παραμονή του στον Απόλλωνα Σμύρνης, αν και η προοπτική της ΑΕΚ που του προσφέρει κλειστό τριετές συμβόλαιο δεν τον αφήνει ασυγκίνητο.

Πέραν των προσθηκών έμπειρων σέντερ φορ και μέσου, οι «κιτρινόμαυροι» στοχεύουν και σε έναν στόπερ με ανάλογες παραστάσεις (οι πιθανότητες για τον Σωκράτη Φυτανίδη) είναι ελάχιστες. Πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι να πλαισιωθεί από τον Γιώργο Κουτρουμπή, ωστόσο σε πρώτη φάση παρατηρήθηκε οικονομική διαφορά μαζί του. Με τον 22χρονο αμυντικό θα υπάρξει και μία δεύτερη επαφή τις επόμενες μέρες. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: