Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Μονόδρομος η νίκη, ελπίζει για «σεντόνι»!

Το καθήκον του καλείται να κάνει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ελπίζοντας πως ο Ατρόμητος δεν θα καταφέρει να κερδίσει τον Αστέρα Τρίπολης.

Μονόδρομος η νίκη, ελπίζει για «σεντόνι»
Κριτήριο για αρκετά ζητήματα θα αποτελέσει ο σημερινός αγώνας του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα (20:30, Novasports 1).

Μετά την ήττα από τον Ατρόμητο στην Τούμπα ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπορεί να καταλάβει την πρώτη προνομιούχο θέση στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας μέχρι και να τερματίσει στην τελευταία θέση.

Αυτό θα αποτελούσε τη τρίτη χειρότερη στιγμή της φετινής σεζόν μετά τον πρόωρο αποκλεισμό από τη Ραπίντ στο Europa League και την αποτυχία της ομάδας να παίξει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ενδεχόμενη συμμετοχή της ομάδας στο Champions League θα παίξει σημαντικό ρόλο στις επαφές που έχουν οι Θεσσαλονικείς για τον επόμενο προπονητή της ομάδας, όπως και για τους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν σε επαφή μαζί τους για να ενισχύσουν το υπάρχον ρόστερ.

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο γνωρίζουν ότι δεν κρατούν την τύχη στα χέρια τους, αφού πρέπει να κερδίσουν εκείνοι να επικρατήσουν του ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ατρόμητος να μην κερδίσει τον Αστέρα Τρίπολης.

Μόνο σε αυτή την περίπτωση ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να κερδίσει το… εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν διάφορα σενάρια που δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να σκέφτονται οι παράγοντες του συλλόγου και βέβαια ο Ιβάν Σαββίδης.

Την εστία του «Δικεφάλου του Βορρά» θα υπερασπιστεί ο Χακόμπο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κωνσταντινίδη, Κουμάλο, Σίλντενφελντ και Λίνο.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κατσουράνης και ο Κάτσε, οι οποίοι στα πλάγια θα έχουν τους Ρομπέρ και Ολίσε. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Σαλπιγγίδης με τον Αθανασιάδη.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Κατσικάς, Φωτάκης, Κίτσιου, Καμαρά, Λόρενς, Πέλκας και Γεωργιάδης. Εκτός έμειναν οι Βούκιτς και Έτο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: