Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Κούγιας: «Πρωτάθλημα και Superleague»

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής έθεσε ψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν καθώς έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Football League και την άνοδο στη Superleague.
Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα «ΦΩΣ»:
«Η φιλοσοφία μας δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε και του χρόνου, είναι το μόνο δεδομένο. Τα τελευταία χρόνια έχουμε κάνει μεγάλες επενδύσεις που αποδίδουν και στο κομμάτι αυτό, τώρα πλέον και με το δικό μας σπίτι που θα ετοιμαστεί, το αθλητικό κέντρο, θα επικεντρωθούμε σε ένα τεράστιο βαθμό, προπονητές και διοικούντες. Από κει και πέρα, επειδή λέγονται και γράφονται διάφορα, η ομάδα θα ενισχυθεί όπως πραγματικά απαιτείται για να πάρει του χρόνου το πρωτάθλημα και να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα. Είμαστε από τις ελάχιστες ΠΑΕ στο χώρο χωρίς προσφυγή σε βάρος μας όλα αυτά τα χρόνια που είμαι εγώ στην ΠΑΕ», τόνισε.
Στη συνέχεια υπογράμμισε: «Έχουμε νοικοκυρέψει ένα απίστευτο μπάχαλο που παραλάβαμε από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες με τεράστια χρέη σε ΙΚΑ και εφορία. Δουλεύουμε αθόρυβα και μεθοδικά και δεν θα αργήσουμε να πάρουμε αυτό που μας αξίζει και το οποίο ήδη μας έχουν στερήσει με προκλητικό τρόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: