Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Τελευταία ευκαιρία!!

Ποιες οι σκέψεις του Γιώργου Γεωργιάδη για την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στην αυλαία των πλέι οφ με αντίπαλο τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Τελευταία ευκαιρία για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Τελευταία ευκαιρία
Κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα η νίκη είναι μονόδρομος για τον ΠΑΟΚ, αν θέλει να έχει ελπίδες για την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Στο χέρι του δεν είναι πια, ωστόσο παραμένει υποχρεωμένος να κυνηγήσει το «τρίποντο» όσο υπάρχουν βάσιμες πιθανότητες, για την πρωτιά που δίνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο τελευταίο του ματς στον πάγκο του «Δικεφάλου», ο Γιώργος Γεωργιάδης είναι κι αυτός με τη σειρά του υποχρεωμένος να κατευθύνει όσο το δυνατόν πιο ορθά τους παίκτες του προκειμένου να φτάσουν στο «τρίποντο». Με δεδομένες τις απουσίες των Λάζαρ, Βούκιτς από το κέντρο, επιστρέφει σε σύστημα 4-4-2.

Στον «άσο» είναι πιθανό να επιστρέψει μετά από πολύ καιρό ο Χακόμπο. Αριστερά στην άμυνα θα ξεκινήσει ο Λίνο, δεξιά ο Κωνσταντινίδης, στόπερ οι Σίλντενφελντ, Κουμάλο, στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Κατσουράνης, Κάτσε, στα άκρα οι Ρομπέρ (αριστερά), Ολίσε (δεξιά) και στην επίθεση οι Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: