Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Γραμμένος: «Οι προτάσεις πρέπει να είναι συγκεκριμένες»

Στον «ARENA FM 89,4» μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Βαγγέλης Γραμμένος για τη πρόταση του Βασίλη Σχιζοδήμου σχετικά με τα οικονομικά της Ένωσης.
«Μπορεί ο οποιοσδήποτε να κάνει δηλώσεις. Υπάρχουν τα παιδικά πρωταθλήματα και πολλά ακόμη που πρέπει να οργανωθούν από την Ένωση.  Όταν απευθύνομαι στα σωματεία έμαθα να λέω την αλήθεια. Το κόστος για τη κάλυψη της διαιτησίας είναι 300.000 ευρώ. Τι να λέμε,  πυροτεχνήματα στον αέρα. Όταν κάνεις μια πρόταση πρέπει να την εξοδολογήσεις και να γίνει συγκεκριμένη.  Από την 1/1/2013 μέχρι σήμερα η ΕΠΟ επιχορήγησε την ΕΠΣΜ με 5.000 ευρώ. Υπάρχουν κι άλλοι πόροι, όπως οι συνδρομές και κάποια άλλα. Δεν μπορούμε να περιμένουμε από τη Γ.Γ.Αθλητισμού. Πρέπει να γίνει αναδιάρθρωση και να αναζητηθούν πόροι από τον ιδιωτικό τομέα», είπε ο επικεφαλής της ΕΠΣΜ και συνέχισε:
«Έγινε μια συγκέντρωση πριν από λίγο με κάποιους συμβούλους για να δούμε πως θα ανταπεξέλθουμε. Αν η ΕΠΟ ήταν συνεπής θα είχαμε μειώσει σημαντικά τα οφειλόμενα. Τα πράγματα είναι συγκεκριμένα. Ο απολογισμός της Ένωσης ψηφίστηκε μόνο με μία αρνητική ψήφο. Όταν ψηφίζεται σχεδόν ομόφωνα τι σημαίνει; Δεν σημαίνει ότι εγκρίνονται όλα τα πεπραγμένα; Η πλειοψηφία είναι συντριπτική».
πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: