Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Νέος γυμναστής ο Chima Michail Onyeike!!

Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ήρθε σε συμφωνία με τον 37χρονο γυμναστή Chima Michail Onyeike. Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής των ολλανδικών συλλόγων Αρλεμ, Ντόρντρεχτ, Εξέλσιορ , Τοπ Ος, Φένλο και Καμπούρ, εγκατέλειψε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο σε ηλικία 31 ετών, φοίτησε σε αθλητικό πανεπιστήμιο της Ολλανδίας όπου απέκτησε δίπλωμα γυμναστή με ειδικότητα σε ποδόσφαιρο, στίβο, ενώ παράλληλα εξειδικεύτηκε στο μασάζ και στην αποθεραπεία των αθλητών.

Ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του ως προσωπικός γυμναστής, αναλαμβάνοντας εκτός από αθλητές στίβου (κυρίως δρομείς μεγάλων αποστάσεων), την ατομική εκγύμναση και ποδοσφαιριστών όπως μεταξύ άλλων ο άλλοτε διεθνής ολλανδός επιθετικός Roy Makaay, καθώς και ο διεθνής ρώσος επιθετικός Aleksandr Kerzhakov.

Ο νιγηριανής καταγωγής από την πλευρά του πατέρα του γεννημένος στο Ζέιστ της Ολλανδίας, μιλώντας στο paokfc.gr σημείωσε ότι «αποδέχτηκα αμέσως την πρόταση του ΠΑΟΚ» και εξήγησε: «Εμαθα για την ποιότητα και τις φιλοδοξίες της ομάδας, για τους παθιασμένους οπαδούς τους και είδα ότι έχει ένα εξαιρετικό γήπεδο. Γνώρισα κάποιους από τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί και εντυπωσιάστηκα από τη θετική ενέργεια που εκπέμπουν και από τα συναισθήματα αγάπης που μεταδίδουν για τον ΠΑΟΚ. Μου αρέσει να δουλεύω με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου, γιατί έχουν διαφορετική νοοτροπία και θέλουν να ξεπεράσουν τα όριά τους».

Στη φωτογραφία ο νέος γυμναστής του ΠΑΟΚ μαζί με τον Ρομπέρτο Κάρλος όταν οι δυο τους συνεργάστηκαν στη ρωσική Ανζί πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: