Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Τζιόλης: «Ανοιχτό αποτέλεσμα το 1-1»

Προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Αλέξανδρος Τζιόλης, παρά το 1-1 που πήρε ο ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα της Σάλκε.

Τζιόλης: «Ανοιχτό αποτέλεσμα το 1-1»
Ένα πολύ καλό αποτέλεσμα πήρε ο ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα της Σάλκε, σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Τζιόλης, ωστόσο ο διεθνής άσος παραμένει προσγειωμένος ενόψει και της ρεβάνς στην άδεια Τούμπα.

«Σαν αποτέλεσμα είναι αρκετά καλό για εμάς. Μπήκαμε και σταθήκαμε καλά στο ξεκίνημα, μετά κάναμε πολλά λάθη και το πληρώσαμε. Στα αποδυτήρια μπήκαμε και το διορθώσαμε βγήκαμε με αυτοπεποίθηση με διάθεση να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, βάλαμε γκολ και πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».

«Δεν δεχθήκαμε μεγάλη απειλή. Η Σάλκε είχε την κατοχή αλλά έκανε λίγες φάσεις. Το 1-1 είναι ανοικτό αποτέλεσμα, παίζουμε σε ένα άδειο γήπεδο και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να καταφέρουμε να περάσουμε. Πρέπει να είμαστε πιο προσγειωμένοι από όλους για να καταφέρουμε να περάσουμε στους ομίλους».


«Τώρα μας υπολογίζουν»

Στο γεγονός πως τώρα ο ΠΑΟΚ είναι υπολογίσιμος αντίπαλος για όλους στάθηκε ο Σανθ Χακόμπο, μετά το 1-1 του «Δικεφάλου» κόντρα στη Σάλκε για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.


Ο Ισπανός τερματοφύλακας τόνισε πως πλέον ο ΠΑΟΚ είναι δύσκολος αντίπαλος, πως έκανε τη δουλειά του στο τετ α τετ με τον Χέβεντες και πως θέλει σαν τρελός να ακούσει τον ύμνο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά: «Ίσως και μετά την τιμωρία της Μέταλιστ, περίμεναν ότι θα βρουν απέναντί τους μία ομάδα πιο εύκολη, αλλά τώρα κι αυτοί γνωρίζουν ότι έχουν να αντιμετωπίσουν έναν δύσκολο αντίπαλο και, σίγουρα, μας υπολογίζουν. Είχαν τον έλεγχο στο παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του, αλλά δεν έκαναν και πολλές ευκαιρίες.

Η δουλειά μου είναι να παίζω καλά και να προσπαθώ για το καλύτερο στη θέση που μου έχει δώσει ο σύλλογος.
Όλη μου τη ζωή περίμενα να ακούσω τον ύμνο του Τσάμπιονς Λιγκ κι αυτό που θέλω είναι να καταφέρουμε να προκριθούμε στους ομίλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: