Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Καλός ο Βίγια, καλύτερος ο Νεϊμάρ!!

Προς στιγμήν, ο Βίγια την «τιμώρησε». Μετά, όμως, ο Νεϊμάρ μπήκε στον αγώνα, σκόραρε και με το τελικό 1-1 έδωσε προβάδισμα στη Μπαρτσελόνα απέναντι στην Ατλέτικο για το ισπανικό Σούπερ Καπ.


Καλός ο Βίγια, καλύτερος ο Νεϊμάρ!
Ο πρώην (της Μπαρτσελόνα) έκανε στην αρχή την ζημιά, αλλά ο... επόμενος (της) έκλεψε τις εντυπώσεις!

Οι Καταλανοί απέσπασαν ισοπαλία 1-1 μέσα στο σπίτι της Ατλέτικο Μαδρίτης για το ισπανικό Σούπερ Καπ, με τον Νταβίντ Βίγια να σκοράρει (με εντυπωσιακό τρόπο) για πρώτη φορά με την φανέλα των «ροχιμπλάνκος» και τον Νεϊμάρ να... τον μιμείται λίγο αργότερα, δίνοντας προβάδισμα τίτλου στους «μπλαουγκράνα».

Η ρεβάνς στο «Καμπ Νου» την επόμενη Τετάρτη, με την Μπάρτσα να αισθάνεται πιο σίγουρη πλέον.

Το ματς


Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι άνηκε στους «μπλαουγκράνα», όμως ο Κουρτουά είπε «όχι» στο σουτ του Πέδρο. Κι αφού δεν πέρασε καν λεπτό, η Ατλέτικο Μαδρίτης «χτύπησε». Ή για να είμαστε πιο ακριβείς, ο Νταβίντ Βίγια στο 12' έπιασε ένα φοβερό σουτ εν κινήσει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βαλντές και παράλληλα τους φίλους των Κυπελλούχων Ισπανίας στα… ουράνια. Εκεί, όπου πήγε να τους συναντήσει και ο ίδιος, που πανηγύρισε έξαλλα το τέρμα απέναντι στην πρώην του ομάδα. Στη συνέχεια, η Μπαρτσελόνα είχε την κατοχή, είχε μια φλύαρη υπεροχή, αλλά φαινόταν «μπλοκαρισμένη».

Ο Μέσι έμεινε στον πάγκο με την έναρξη του δεύτερου μέρους, αλλά όπως ενημέρωσαν οι Καταλανοί, για προληπτικούς λόγους, λόγω ενοχλήσεων. Στην θέση του μπήκε ο Φάμπρεγας, ενώ λίγο αργότερα ντεμπούτο με την Μπάρτσα έκανε και ο Νεϊμάρ. Και φαίνεται πως οι δύο αλλαγές του Μαρτίνο, βοήθησαν την ομάδα του να… ξεδιπλωθεί. Κι αφού ο διαιτητής του αγώνα «χάρισε» την αποβολή στον Μπουσκέτς, ο Νεϊμάρ… ντύθηκε τιμωρός!

Ο Ντάνι Άλβες σέντραρε ωραία από τα δεξιά, ο συμπατριώτης του ήταν ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι και με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1, με το πρώτο του γκολ σε επίσημο αγώνα. Προς τι φινάλε του αγώνα, η Ατλέτικο φάνηκε να μην έχει περαιτέρω δυνάμεις να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, η Μπαρτσελόνα είχε καλύτερη κυκλοφορία και κάποιες φάσεις, όμως το σκορ δεν άλλαξε και τα πάντα θα κριθούν πλέον στο «Καμπ Νου».

Ατλέτικο Μαδρίτης: Κουρτουά, Μιράντα, Χουανφράν, Φελίπε Λουίς, Γκοντίν, Γκάμπι, Σουάρεθ, Τουράν (76’ Μπαπτιστάο), Κόκε (73’ Τόρες), Βίγια, Ντιέγκο Κόστα (79’ Κρίστιαν Ροντρίγκεθ)

Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Ζόρντι Άλμπα, Μασεράνο, Ινιέστα, Τσάβι (89’), Μπουσκέτς, Μέσι (46’ Φάμπρεγας), Αλέξις, Πέδρο (59’ Νεϊμάρ)



Atletico Madrid vs Barcelona 1:1 GOALS HIGHLIGHTS από footballdaily1

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: