Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Προχωράει για Ντι Μαρία η Παρί!

Πρόταση για την απόκτηση του Άνχελ Ντι Μαρία μέσα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ετοιμάζεται να καταθέσει η Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου.

Προχωράει για Ντι Μαρία η Παρί
Αποφασισμένη να κινηθεί για την απόκτηση του Άνχελ Ντι Μαρία παρουσιάζεται η Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, τα ρεπορτάζ στην ιβηρική χερσόνησο αναφέρουν πως τις τελευταίες μέρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για το μέλλον του Αργεντινού μεσοεπιθετικού.

Μετά την απόκτηση του Ίσκο στους «μερένχες» ο Κάρλο Αντσελότι έχει ως πρώτη επιλογή τον Ισπανό χαφ και όχι τον Ντι Μαρία, ο οποίος σίγουρα θα μείνει στον πάγκο από τη στιγμή που αποκτηθεί και ο Γκάρεθ Μπέιλ.

Από την πλευρά της, η γαλλική εφημερίδα «Parisien» υποστηρίζει ότι η Παρί σκοπεύει σύντομα να καταθέσει πρόταση για τον 25χρονο παίκτη, όμως υπάρχει πρόβλημα με τις θέσεις των μη κοινοτικών.

Στη Γαλλία, όμως, βάζουν στο «κόλπο» και τον Νάνι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εφόσον δεν προχωρήσει η περίπτωση του Αργεντινού άσου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: