Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

«Τρελαμένος ΠΑΟΚτσής ο Σαββίδης»

Ο στρατηγός, Φράγκος Φραγκούλης, μίλησε στο ραδιόφωνο του Arena 89,4 και αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία του ΠΑΟΚ. Μετέφερε  τις αντιδράσεις  του Ιβάν Σαββίδη και στάθηκε στην άδεια Τούμπα του επαναληπτικού αγωνα, εξαιτίας της περσινης τιμωριας.
Συγκεκριμένα  τόνισε :«Θα ήθελα να πω ότι δεν χρειάζεται υπερμετρος ενθουσιασμός. Θα μείνω στην δήλωση του προπονητή ότι παίξαμε  μόνο το πρώτο ημίχρονο. Θέλει μεγάλη συγκέντρωση μέσα στην Τούμπα για να έρθει η πρόκριση. Δεν θα έλεγα ότι τους φοβόμαστε αλλά αυτό που διαπιστώνει κανείς για την Σάλκε είναι, ότι είναι πολύ γυμνασμένη ομάδα» και συνέχισε:
«Για τον ΠΑΟΚ δεν έχω ποτέ καμία αμφιβολία.  Τα τελευταία χρόνια έχουμε δώσει 18 παιχνίδια εκτός έδρας και έχουμε χάσει μόνο δύο. Ο μόνος εχθρός μας είναι ο κακός μας εαυτός και ας το σκεφτούν αυτό τα παιδιά που κάνουν φασαρίες. Είναι ΠΑΟΚτσής αυτός που πετάει κροτίδα και κάνει φασαρίες; Αν έχεις τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις του εχθρούς»
Για τον επαναληπτικό: «Για να περάσει πρέπει να υπερβάλουν εαυτό τους  .Η Σάλκε θα επιμείνει και θα είναι πολύ καλύτερη μέσα στην Τούμπα» ενώ για τον Σαββίδη με τον οποίο παρακολούθησε την αναμέτρηση:
«Είναι τρελαμένος ΠΑΟΚτσής και θέλει να κερδίζει η ομάδα. Αν δεν  πανηγύριζε έξαλλα το γκολ θα ήταν είδηση. Ζει όπως όλοι μας το κάθε δευτερόλεπτο. Ένας που είναι φίλαθλος και ειδικά αυτός που βάζει τα λεφτά του αντιλαμβάνεστε το πόσο πολύ θέλει να κερδίσει»
Οι πιθανότητες για πρόκριση:
«Η πρόκριση είναι ρεαλιστικότατη αρκεί οι παίκτες να δώσουν τα πάντα. Να ματώσουν και να μην έχουμε τραυματισμούς με τον Παναιτωλικό» και συνέχισε αναφορικά με το ενδεχόμενο να «κόψει» λεφτά από τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ σε περίπτωση πρόκρισης:
«Το μεγαλύτερο δώρο για τους φιλάθλους είναι να μην υπάρχουν τιμωρίες. Δεν θέλω να αναφέρω την άλλη ομάδα γιατί ευνοείται σκανδαλωδώς τα τελευταία χρόνια. Γι αυτό θέλουμε πιο καθαρό πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ είναι γεννημένος για μεγάλα πράγματα» ενώ αναφορικά με το γήπεδο της Σάλκε και τις υπηρεσίες που προσφέρει:
«Κανείς δεν αναφέρθηκε στο επίπεδο που υπάρχει και στις υπηρεσίες που προσφέρονται στον κόσμο. Είναι ένα υπέροχο γήπεδο. Δεν αντιμετωπίζεις κανένα πρόβλημα στον χώρο στάθμευσης και αν δεν υπήρχαν οι «βόρειοι φίλοι» μας για να αναρτήσουν τις σημαίες τους όλα θα ήταν καλύτερα»
Για τις σημαίες που αναρτήθηκαν:«Το να καπηλεύεσαι την ιστορία ενός λαού είναι ότι χειρότερο. Είναι θέμα νοοτροπίας που καλλιεργείται και ντε και καλά να πείσουν όλο τον κόσμο ότι είναι απόγονοι του Μέγα Αλεξάνδρου. Πληθυσμιακά σε 20 χρόνια δεν θα υφίστανται και καλό είναι να βάλουν μυαλό και να έρθουν κοντά στην Ελλάδα. Το 60% των επιχειρήσεων είναι δικές μας. Προσωπικά δεν έδωσα σημασία γιατί έβλεπα τον αγώνα αλλά η επέμβαση έγινε μετά από ένσταση δικιά μας. Το θέμα είναι να έχεις αποτελεσματικούς ανθρώπους γιατί ένας αγώνας δεν παίζεται μόνο στο γήπεδο .Είναι μεγάλη ανοησία από τους οργανωμένους της Σάλκε να αφήσουν τους Σκοπιανούς να ανεβάσουν  τέτοιος σημαίες»
Για την επίθεση που δέχθηκε ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ:«Ένα παλικάρι δικό μας δέχθηκε άνανδρη επίθεση από Σκοπιανούς. Δυστυχώς ήταν μόνος του και πήγαινε στο σπίτι του στην Στουτγάρδη. Καταλαβαίνω ότι έχουμε να κάνουμε με καραγκιόζηδες. Πάντως το παιδί δεν έχει κάτι σοβαρό»
Και αναφέρθηκε ξανά στον αγώνα της Τούμπας:«Όλα πλέον είναι στα χέρια του προπονητή και στα πόδια των ποδοσφαιριστών. Αυτές τις εντολές που θα δώσει ο Στέφενς να τις εφαρμόσουν με συγκέντρωση γιατί και μόνο η διαφορά των μπάτζετ είναι τεράστια. Ο Έλληνας αν το πιστέψει είναι ικανός να κάνει θαύματα. Αλλά μπορεί να είναι αυτοκαταστροφικός»
Για τον Στέφενς:«Επειδή και ο Στέφενς είναι και αυτός άνθρωπος θέλει στήριξη. Θα έρθουν και δύσκολες στιγμές και εκεί θα χρειαστεί στήριξη. Μία ομάδα δεν χτίζεται από την μία μέρα στην άλλη» για να καταλήξει: «Θέλω σε δύο τρία χρόνια που θα παίρνουμε τίτλους οι 8 στους 11 να είναι Έλληνες»
Πηγή:arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: