Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Αυτή είναι η διαφορά του Στοχ από τον Βάις!!

Δεν ξέρουμε ποιος Σλοβάκος διεθνής είναι καλύτερος, ο Στοχ του ΠΑΟΚ ή ο Βάις του Ολυμπιακού, αλλά ξέρουμε ποια είναι η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στους δύο παίκτες. Τουλάχιστον, με αυτά που μας έχουν δείξει έως τώρα. Ο Στοχ, λοιπόν, του ΠΑΟΚ δείχνει να είναι παίκτης με μεγάλο φιλότιμο. Εκτός από ποδοσφαιριστής που ξέρει μπάλα είναι και τρεχαλατζής.
Δεν βαριέται, δηλαδή, στο γήπεδο. Μαρκάρει και μοχθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σκυλιάζει, όπως λέμε. Το έδειξε και στο παιχνίδι με τη Σάλκε, όταν γύρισε πολλές φορές πίσω για να παίξει άμυνα ως μπακ.
Ρίχνοντας, μάλιστα, μια ματιά στα στατιστικά του αγώνα, διαπιστώσαμε ότι ο Στοχ έτρεξε 11,4 χλμ και ήταν μέσα στην πρώτη τριάδα με τους παίκτες του ΠΑΟΚ που "κατάπιαν" τα περισσότερα χιλιόμετρα. Πρώτος ήταν ο Τζιόλης με 12,1 χλμ και δεύτερος ο Λάζαρ με 12 χλμ.
Δεν είναι, δηλαδή, μόνο ένας παίκτης που διαθέτει τεχνική, γρηγοράδα, σουτ και τα ρέστα. Είναι φιλότιμος και μαχητικός. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη που ήρθε δανεικός στον ΠΑΟΚ και όχι με κανονική μεταγραφή.
Αντίθετα, ο Βάις που αγοράσθηκε από τον Ολυμπιακό και υπέγραψε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, δεν δείχνει μέχρι στιγμής να τα δίνει όλα στο γήπεδο. Μοιάζει να είναι λίγο ...τεμπέλης, όπως είπε και ο μεγάλος Νίκος Αλέφαντος εδώ στον σκύλο.
Κι αυτό φάνηκε και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Καλλονή στο ΟΑΚΑ, όπου ο Σλοβάκος άσος ήταν σχεδόν αόρατος μέσα στο γήπεδο και δικαίως έγινε αλλαγή από τον Μίτσελ στο ημίχρονο.
Βεβαίως, είναι ακόμα πολύ νωρίς για βγάζουμε τελικά συμπεράσματα για τους δύο ποδοσφαιριστές. Αυτά που λέμε είναι αυτά που έχουμε δει έως τώρα. Στη συνέχεια, πάντως, θα μπορούμε να διαπιστώσουμε περισσότερα για τους δύο ποδοσφαιριστές. 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: