Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Τι παιχτούρα είναι αυτή!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» για το 1-1 του ΠΑΟΚ και τις πιθανότητες πρόκρισης που έχει σε βάρος της Σάλκε. Ο σκληρός, ο ηγέτης και η κλάση... Ο ΠΑΟΚ στο α’ μέρος μπήκε σαστισμένος. Δεν ήταν καλός. Και παραλίγο να φάει κι άλλο γκολ. Παρά ταύτα, έφτιαξε μια ευκαιρία από στημένη φάση. Γιατί να μην σκόραρε κι αυτός; Είχε, πάντως, προβλήματα κι ανασταλτικά κι επιθετικά.
Άλλαξαν όλα
Στο β’ μέρος, όμως, άλλαξαν όλα. Η Σάλκε θυμήθηκε τον κακό της αυτό, που τον έχει δείξει τις δυο πρώτες αγωνιστικές στην μπουντεσλίγκα. Και σ’ αυτό συνέβαλε ο ΠΑΟΚ που άρχισε να γίνεται πιο πιεστικός, πιο θαρραλέος. Στην ανάπαυλα, αλλά και με τις αλλαγές ο Στέφενς βοήθησε την ομάδα του.
Σκληρός
Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, στάθηκε καλύτερα στην επανάληψη. Ανασταλτικά έγινε πιο σκληρός. Ειδικά από την στιγμή που μπήκε μέσα ο Κάτσε.
Κι επιθετικά άρχισε να ψάχνει πιο σωστά το γκολ. Να κυκλοφορεί την μπάλα μέχρι να γίνει η μεγάλη φάση.
Η κλάση
Κι εκεί μίλησε η κλάση του Στοχ. Τι παιχτούρα είναι αυτή, ρε παιδιά; Σε όσα ματς τον έχω δει, βγάζει μάτια. Πού να δέσει κιόλας με τους συμπαίκτες του. Πού να αρχίσει να προσαρμόζεται κιόλας, αφού δεν έχει παρά ελάχιστες εβδομάδες στην Ελλάδα. Εκρηκτικός, θρασύς, ντριμπλαδόρος. Καντάρια μπάλα. Και σουτ; Άπιστο.
Ηγέτης
Είναι ηγέτης ο Στοχ. Και κάνει την δύσκολη δουλειά. Να σκοράρει. Ακόμα κι εκεί που δεν το περιμένεις. Είναι α’ επίπεδο και, λογικά, θα παίξει ρόλο και στον επαναληπτικό.
Περισσότερες
Η Σάλκε δεν μπορεί να παίξει καλύτερα απ’ ό,τι στο α’ μέρος. Ήταν το πιο δυνατό της ημίχρονο ως τώρα αυτή τη σεζόν. Ο ΠΑΟΚ, όμως, μπορεί να παίξει ακόμα πιο καλά ακόμα κι από το β’ μέρος. Κι αν στην Τούμπα πιέσει περισσότερο, τότε θα προκαλέσει πλημμύρες στην άμυνα της Σάλκε που και σήμερα απέδειξε πόσες αδυναμίες έχει.
Οι πιθανότητες για τον ΠΑΟΚ δεν είναι πια λιγότερες. Είναι περισσότερες απ’ ό,τι πριν το ματς στην Γερμανία. Κι αυτή τη φορά δεν πρέπει να αφήσει την ευκαιρία να του ξεφύγει.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: