Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Παραμένει πρώτο φαβορί για Ευρωμπάσκετ η Εθνική!

Η επίσημη ιστοσελίδα του Ευρωμπάσκετ εξακολουθεί να έχει την Ελλάδα στην πρώτη θέση των φαβορί, βασιζόμενη σε απόψεις ειδικών.

Παραμένει πρώτο φαβορί για Ευρωμπάσκετ η Εθνική
Τη θέση του πρώτου φαβορί για το επερχόμενο Ευρωμπάσκετ διατηρεί η Ελλάδα, καθώς παραμένει στην κορυφαία θέση των power rankings στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης. Η κατάταξη αυτή στηρίζεται σε απόψεις ειδικών, αλλά και τα αποτελέσματα των φιλικών προετοιμασίας, όπου η Εθνική μέχρι στιγμής μετρά πέντε νίκες σε ισάριθμα «τεστ».

«Αν και στο πρώτο φιλικό με την Κροατία έφτασαν στα όριά τους για να κερδίσουν, οι Έλληνες έκαναν ό,τι χρειάζεται για να μας πείσουν ότι αξίζουν να βρίσκονται στην πρώτη θέση με τρεις επιβλητικές νίκες έκτοτε, ανάμεσα στις οποίες και μία με διαφορά 12 πόντων επί της Γαλλίας», αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Ευρωμπάσκετ.

Σταθερά στη δεύτερη θέση είναι η Λιθουανία, ενώ τρίτη ανέβηκε η Ισπανία αφήνοντας τέταρτη τη Γαλλία. Πέμπτη παραμένει η οικοδέσποινα Σλοβενία και έκτο το Μαυροβούνιο. Ακολουθούν Σερβία, Τουρκία, Ρωσία, Κροατία, Ιταλία, ΠΓΔΜ, Ισραήλ, Πολωνία, Γερμανία, Βοσνία/Ερζεγοβίνη, Φινλανδία, Βέλγιο, Σουηδία, Μ. Βρετανία, Λετονία, Τσεχία, Ουκρανία και Γεωργία.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: