Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Τα… έψαλαν στον Λιάγιτς!

Αποδοκιμάστηκε έντονα ο Άντεμ Λιάγιτς από τους οπαδούς της Φιορεντίνα κατά την επίσημη παρουσίαση της ομάδας. Αιτία, οι φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από τους «Βιόλα».

Τα… έψαλαν στον Λιάγιτς
Η επίσημη παρουσίαση της νέας ομάδας της Φιορεντίνα, δεν θα ξεχαστεί εύκολα από τον Άντεμ Λιάγιτς. Οι οπαδοί της ομάδας τον αποδοκίμασαν έντονα, δείχνοντάς του με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τα συναισθήματά τους, μετά τα μεταγραφικά σενάρια που ακούστηκαν το καλοκαίρι και που ακόμα δεν έχουν σταματήσει.

Να σημειωθεί πως ο Σέρβος βρέθηκε στο στόχαστρο της Μίλαν, πρώτα και της Ατλέτικο Μαδρίτης, έπειτα, με τη δεύτερη να δείχνει αποφασισμένη να τον κάνει δικό της. Από τη μεριά της η διοίκηση της Φιορεντίνα έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια για να επεκτείνει το συμβόλαιο του παίκτη, μάταια, όμως.

Αυτή, ακριβώς, η εμμονή του Λιάγιτς να αδιαφορεί στις κλήσεις της διοίκησης των «Βιόλα», προκειμένου να διαπραγματευτούν την επέκταση του συμβολαίου του, ήταν η αφορμή που οδήγησε τους φίλους της ομάδας στις αποδοκιμασίες.

Αυτό που δεν συγχωρούν στον Άντεμ Λιάγιτς είναι πως δεν έχει αποσαφηνίσει τις προθέσεις του σχετικά με το μέλλον του. Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποπτεύονται πως ο Σέρβος προτίθεται να εξαντλήσει το συμβόλαιό του και έπειτα να μείνει ελεύθερος, ώστε να διαπραγματευτεί πιο άνετα με όποια ομάδα επιθυμεί.

Στη δυσκολότερη θέση μοιάζουν να βρίσκονται οι διοικούντες τη Φιορεντίνα, οι οποίοι από τη μία θέλουν να κρατήσουν τον παίκτη, από την άλλη φοβούνται πως θα τον χάσουν το επόμενο καλοκαίρι χωρίς να εισπράξουν ούτε ένα ευρώ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: