Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

«Βέλγος» ο Μπέλεκ!!

Στη Μονς θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού και της ΑΕΚ, Στιβ Λέο Μπέλεκ, καθώς η Ουντινέζε, στην οποία ανήκε, τον παραχώρησε στη βελγική ομάδα.

«Βέλγος» ο Μπέλεκ
Στα πρώτα χρόνια της καριέρας του είχε εντυπωσιάσει με τις ικανότητές του, αλλά και τη σωματική του διάπλαση. Με τη φανέλα του Πανθρακικού έκανε μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις, κάτι που του έδωσε την ευκαιρία να μεταγραφεί στην Ουντινέζε. Ο Στιβ Λέο Μπέλεκ, όμως, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στην ομάδα του Φραντσέσκο Γκουιντολίν. Δόθηκε, λοιπόν, δανεικός πρώτα στην ΑΕΚ – όπου η παρουσία του δεν ήταν αξιομνημόνευτη – και έπειτα στη Γουότφορντ και τη Στιβενέιτζ. Από την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο 20χρονος επιθετικός θα αγωνίζεται στο Βέλγιο.

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Ουντινέζε, οι Ιταλοί ήρθαν σε συμφωνία με τη Μονς και παραχωρούν τον Καμερουνέζο με κανονική μεταγραφή και όχι με νέο δανεισμό. Το ποσό που θα μπει στα ταμεία της Ουντινέζε δεν έγινε γνωστό. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: