Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

«Ο Ιβάν στην Θέρμη!»

Ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, μίλησε στο ραδιόφωνο του Arena 89,4 και αναφέρθηκε στην χθεσινή ισοπαλία του ΠΑΟΚ, αλλά και την απόφαση πλέον του Ιβάν Σαββίδη για την κατασκευή προπονητικού κέντρου στην Θέρμη και την προοπτική αξιοποίησης  της ευρύτερης περιοχής.
«Ήταν μία νίκη που την χρειάζονταν η Βόρεια Ελλάδα και η Θεσσαλονίκη και θα πρέπει να προσέξουμε την Τούμπα, για να μην έχουμε ξανά φαινόμενα με τιμωρίες» για να προσθέσει:
«Όλοι ο παράγοντες αγωνίζονται να αρπάξουν μεγάλες εκδηλώσεις για τις πολεις τους. Είναι φυσικά πολύ καλό να περάσει ο ΠΑΟΚ και να υπάρχουν μεγάλες εκδηλώσεις όπως με  το παγκόσμιο πρωτάθλημα μπασκετ βετεράνων, που έγινε πριν από λίγο καιρό. Τέτοιες μεγάλες εκδηλώσεις δίνουν ταυτότητα στην πόλη και την κάνουν εξωστρεφή. Οι κλειστές πόλεις μόνο κακό κάνουν» και στην συνέχεια είπε:
«ΠΑΟΚτσής ήμουν, είμαι και θα είμαι. Δεν έχω στενές σχέσεις με τον Σαββίδη αλλά ο Βρύζας και ο Ζαγοράκης είναι γνωστοί μου» ενώ για τις ακαδημίες του Βιεϊρίνια στην περιοχή της Νεάπολης: «Στις αρχές του καλοκαιριού, μιας και η πλευρά της γυναίκας του είναι από την περιοχή είχαμε μία καλή συνεργασία. Ενώ τον πείσαμε ότι η πόρτα του ΠΑΟΚ είναι πάντα ανοιχτή»
Για το Αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ:«Έχω πληροφόρηση με λεπτομέρειες αλλά είναι καλύτερο να τα πει ο δήμαρχος Θέρμης. Δεν θα ήταν ευγενικό και κομψό να τα πω εγώ αλλά έχει προχωρήσει πάρα πολύ το θέμα. Ευτυχώς υπάρχει ένας δήμαρχος που έχει την γνώση και τηρεί την νομιμότητα έτσι ώστε να μην αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα ο τόπος και η ομάδα. Δεν έχει δικαίωμα κανένας δήμαρχος να μην τηρήσει τις διαδικασίες όσο και αν φαίνεται σε κάποιους ότι είναι τυπικά, γιατί είναι θέμα διαφάνειας»
«Ο Δήμος Θέρμης πρέπει να ασχοληθεί και να αναδείξει και τον ιαματικό τουρισμό για να μπορεί να προσελκύει εκατοντάδες τουρίστες. Φανταστείτε να γίνει ένα μεγάλο αθλητικό κέντρο με μία καλή ξενοδοχειακή μονάδα, και να πάρει μία ταυτότητα ιαματικών και αθλητικών εγκαταστάσεων. Αυτό θέλει να αναδείξει ο Ιβάν Σαββίδης. Το πλάνο έχει να κάνει για 10 προπονητήρια με υψηλές προδιαγραφές και αν συνδυάσουμε όλα αυτά με χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας, μιλάμε για μία πολύ μεγάλη ανάσα και για νέες θέσεις δουλειάς.  Γι’ αυτό θα πρέπει να συμβάλουμε και εμείς ώστε να ολοκληρωθεί αυτή η επένδυση»
Για τα πλάνα του Σαββίδη:«Εάν όντως προχωρήσουν όλα αυτά που έχουμε συζητήσει και σε συνδυασμό και με το ενδιαφέρον για μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες  της Χαλκιδικής τότε θα δούμε μεγάλα πράγματα. Έχω την εντύπωση ότι έχει καταθέσει πρόταση για πάνω από ένα ξενοδοχείο στην Χαλκιδική. Εφόσον επέλεξε να ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ δεν θέλει να είναι ένας απλός  πρόεδρος, θέλει να συμμετέχει και να ακολουθεί παρότι ξέρουμε ότι έχει και άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες»
Τέλος είπε:«Να ευχηθούμε στον ΠΑΟΚ να ξεπεράσει την Σάλκε και επιμένω για το καλό αθλητικό πνεύμα. Να ξαναγεμίσει η Τούμπα με οικογένειες και παιδιά απομακρύνοντας μια και καλή αυτούς τους επικίνδυνους που κάνουν τις φασαρίες»
Πηγή:arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: