Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Το παλεύει για Χόντα η Μίλαν!!

Την ύστατη προσπάθεια να αποκτήσει τον Κεϊσούκε Χόντα μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου αναμένεται να κάνει η διοίκηση της Μίλαν, καταθέτοντας βελτιωμένη πρόταση στην ΤΣΣΚΑ.

Το παλεύει για Χόντα η Μίλαν
Αποτελεί το μεγάλο μεταγραφικό στόχο της Μίλαν για το φετινό καλοκαίρι. Ο Κεϊσούκε Χόντα έχει, μεν, έλθει σε συμφωνία με τους «ροσονέρι», ωστόσο μένει η συγκατάθεση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην μετακίνησή του στο Μιλάνο. Οι μέρες περνούν και η κατάσταση δείχνει στάσιμη. Όμως η διοίκηση της Μίλαν δεν έχει καταθέσει τα όπλα.

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello sport» ο Αντριάνο Γκαλιάνι προτίθεται να επανέλθει με νέα, βελτιωμένη πρόταση, προκειμένου να ντύσει στα κοκκινόμαυρα τον Ιάπωνα μέσο. Ο ισχυρός άντρας της Μίλαν προσφέρει 3 εκατ. ευρώ, ελπίζοντας να δελεάσει τους Ρώσους.

Ο Γκαλιάνι ποντάρει στο γεγονός πως ο Χόντα μένει ελεύθερος τον ερχόμενο Ιανουάριο και αυτό ενδέχεται να παίξει σημαντικό ρόλο στη στάση που θα κρατήσει η διοίκηση της ΤΣΣΚΑ.

Αν, πάντως, οι Ρώσοι εμμείνουν στην απόφασή τους να κρατήσουν τον Ιάπωνα, τότε η Μίλαν είναι υποχρεωμένη να τον περιμένει μέχρι την Πρωτοχρονιά του 2014, αφού έχει συμφωνήσει με τον παίκτη σε όλα.

Περιμένουμε την αντίδραση της ΤΣΣΚΑ στη νέα πρόταση της Μίλαν, οι άνθρωποι της οποίας δηλώνουν συγκρατημένα αισιόδοξοι.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: