Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Σενάρια πολλά, πρόταση… καμιά!!

Πληθαίνουν τα σενάρια περί προτάσεων για Φέισα, Μανωλά, Μήτρογλου και Σιόβα στον Ολυμπιακό. Όμως ακόμη δεν έχει φτάσει τίποτα συγκεκριμένο στα γραφεία της ΠΑΕ.

Σενάρια πολλά, πρόταση… καμιά
Μετά από 15 μεταγραφές και τουλάχιστον 1-2 ακόμη να… εκκρεμούν, ο Ολυμπιακός είναι πιθανό να προχωρήσει σε παραχωρήσεις παικτών. Σενάρια υπάρχουν πολλά, αλλά κάτι συγκεκριμένο-υπό τη μορφή επίσημης πρότασης δηλαδή-δεν υπάρχει επί της παρούσης.

Πιο σοβαρό δείχνει το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον Λιούμπομιρ Φέισα. Πορτογαλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως οι «αετοί» έχουν επιλέξει τον Σέρβο μέσο ως αντικαταστάτη του Νεμάνια Μάτιτς, αλλά και ότι άνθρωποι της διοίκησης των δευτεραθλητών της χώρας έχουν έρθει στην Αθήνα για απευθείας διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν επιβεβαιώνεται από τους Πειραιώτες.

Την ίδια ώρα, νέα σενάρια έρχονται εξ… Ανατολάς. Δημοσιεύματα φέρουν την Τερέκ Γκρόζνι να ετοιμάζεται να προσφέρει 8 εκατ. ευρώ για να πάρει στη Ρωσία «πακέτο» τους Μήτρογλου και Σιόβα, αλλά και ότι η Ντιναμό Κιέβου επανέρχεται για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά. Ούτε-ωστόσο-και από τα συγκεκριμένα «μέτωπα» υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.

Η θέση της διοίκησης του Ολυμπιακού είναι σταθερή. Εφόσον έρθει επίσημη πρόταση για κάποιον/ους παίκτη/ες θα εξεταστεί και θα υπάρξει απόφαση.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: