Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Θέλει να «δέσει» Σαϊβέ η Μπορντό!

Πρόταση για επέκταση του συμβολαίου του με τη Μπορντό αναμένεται να καταθέσει η διοίκηση της ομάδας στον Ανρί Σαϊβέ. Ο ακραίος επιθετικός ενδιαφέρει ομάδες της Ιταλίας.

Θέλει να «δέσει» Σαϊβέ η Μπορντό
Από την αρχή της καριέρας του αγωνίζεται με τη φανέλα της Μπορντό. Το 2007, σε ηλικία 17 ετών έπαιξε με την πρώτη ομάδα για πρώτη φορά και γρήγορα έδειξε τις ικανότητές του. Ο Ανρί Σαϊβέ, λίγο πριν κλείσει τα 23 του χρόνια, αποτελεί μεταγραφικό στόχο αρκετών ιταλικών ομάδων, με τη Τζένοα να έχει κάνει, ήδη, σημαντικές προσπάθειες για να τον αποκτήσει. Κάτι που, όμως, μοιάζει να δυσκολεύει.

Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, η διοίκηση της Μπορντό δεν προτίθεται να διαπραγματευτεί με καμία ομάδα την παραχώρηση του ακραίου επιθετικού. Αντίθετα, σκοπεύει να ξεκινήσει συζητήσεις με τους εκπροσώπους του, προκειμένου να επεκτείνει το συμβόλαιό του, αναπροσαρμόζοντας τις ετήσιες αποδοχές του.

Να σημειωθεί πως ο Ανρί Σαϊβέ δεσμεύεται μέχρι το επόμενο καλοκαίρι με τη Μπορντό, κάτι που σημαίνει πως από τον ερχόμενο Ιανουάριο θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: