Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Τελειώνει άμεσα του Μπέιλ!

Τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης προβάρει ο Γκάρεθ Μπέιλ, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες του «SkySports», το θέμα της μετακίνησής του από την Τότεναμ στη «βασίλισσα» έχει μπει στην τελική ευθεία.

Τελειώνει άμεσα του Μπέιλ
Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης θα αγωνίζεται ο Γκάρεθ Μπέιλ από την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Το σήριαλ του ποδοσφαιρικού του μέλλοντος φαίνεται ότι φτάνει στο τέλος του, αφού το «SkySports» μετέδωσε πως όλα έχουν μπει σε μια σειρά και ο παίκτης αναμένεται πολύ σύντομα να υπογράψει στους «μερένχες».

Ο Αντρέ Βίλας - Μπόας μπορεί να δήλωσε ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία, αλλά η πραγματικότητα φαίνεται τελικά πως είναι πολύ διαφορετική...

Το κόστος της μεταγραφής θα φτάσει στα 94 εκατ. λίρες, με την Τότεναμ να προετοιμάζει και τις επόμενες κινήσεις της, έπειτα από την απόκτηση των Παουλίνιο, Τσαντλί, Σολδάδο και Γουίλιαν. Επόμενος στόχος φαίνεται πως είναι ο Έρικ Λαμέλα της Ρόμα…

Υπενθυμίζεται πως μετά την απουσία του από την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ούτε στο εκτός έδρας ματς των «σπιρουνιών» κόντρα στη Δυναμό Τιφλίδας, γα την πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ.

πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: