Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

«Να είμαστε συγκεντρωμένοι στη ρεβάνς»

Συγκέντρωση και σταθερότητα στην απόδοση ζήτησε από τον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στη ρεβάνς της Τούμπας, μετά το 1-1 του «Δικεφάλου» με τη Σάλκε για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Να είμαστε συγκεντρωμένοι στη ρεβάνς»
Ο διεθνής επιθετικός επισήμανε πως αυτό θεωρείται καλό αποτέλεσμα, όμως δεν υπήρξε σταθερή απόδοση σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και θέλει και την τύχη, ώστε να έρθει η πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αναλυτικά: «Πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι είχε ‘σκαμπανεβάσματα’ στη δική μας απόδοση. Στη ρεβάνς, πρέπει να έχουμε σταθερή απόδοση και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ευχόμαστε να έχουμε τύχη στη ρεβάνς και να πάνε όλα καλά και να περάσουμε στους ομίλους».



Λάζαρ: «Όνειρο να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Μόνο το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Κοστίν Λάζαρ.

Ο Ρουμάνος άσος του «Δικεφάλου» μετά το 1-1 απέναντι στην Σάλκε, ξεκαθάρισε πως τα πράγματα θα είναι δύσκολα στην άδεια Τούμπα, ενώ αναφέρθηκε στο όνειρό του, να αγωνιστεί δηλαδή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

«Δείξαμε ότι σαν ομάδα έχουμε ποιότητα. Στο ημίχρονο ο προπονητής μας μας είπε ορισμένα πράγματα και καταφέραμε να παίξουμε καλύτερα. Είναι σημαντικό το αποτέλεσμα, αλλά το δύσκολο παιχνίδι θα είναι αυτό στη Θεσσαλονίκη που θα παίξουμε χωρίς τον κόσμο μας», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Έχω αυτό το όνειρο εδώ και πολλά χρόνια, να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να περάσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα ακούμε πιο συχνά αυτό τον ύμνο στην αρχή των αγώνων μας».


«Το γκολ θα είναι σημαντικό αν περάσουμε»

Στο γεγονός πως το γκολ του θα είναι σημαντικό μόνο αν ο ΠΑΟΚ περάσει στους ομίλους, στάθηκε ο Μίροσλαβ Στοχ μετά το 1-1 του «Δικεφάλου» κόντρα στη Σάλκε για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. 
Ο Σλοβάκος διεθνής μέσος τόνισε πως έκανε τη δουλειά του, χαρακτήρισε κακό το πρώτο μέρος της ομάδας του και τόνισε πως αν είναι οργανωμένοι, τότε δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Πιστεύει είναι άτυχη στιγμή η άδεια Τούμπα στη ρεβάνς, όμως δεν πρέπει να επηρεαστούν από αυτό.

Αναλυτικά: «Είναι μεγάλη στιγμή για μένα. Δουλειά μου να βάζω γκολ ή να δημιουργώ ευκαιρίες. Χαίρομαι που έβαλα το γκολ, αλλά είμαστε ακόμη στα μισά του δρόμου.

Έχω πετύχει σημαντικά γκολ. Αυτό το γκολ θα αποδειχτεί, αν είναι σημαντικό, την άλλη εβδομάδα. Αν περάσουμε, τότε θα είναι ένα από τα πιο σημαντικά της καριέρας μου.

Το πρώτο ημίχρονο για εμάς ήταν κακό. Μας εξήγησε ο προπονητής τι πρέπει να κάνουμε στο ημίχρονο. Αν είμαστε καλά οργανωμένοι, μπορούμε να σταθούμε απέναντι στον οποιονδήποτε.

Είμαστε άτυχοι που δε θα έχουμε κόσμο στη ρεβάνς στην Τούμπα. Με οπαδούς ή όχι, εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: