Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

«Δεν έχει συμφωνήσει ο Ολυμπιακός…»

Την θετική απάντηση του Ολυμπιακού περιμένει η Μπενφίκα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «A BOLA».

«Δεν έχει συμφωνήσει ο Ολυμπιακός…»
Πρώτο θέμα για ακόμη μία μέρα στον πορτογαλικό Τύπο είναι η προσπάθεια της Μπενφίκα να αποκτήσει τον Λιούμπομιρ Φέισα.

Σήμερα η «A BOLA», η οποία μαζί με την «O Jogo» αποκάλυψαν το παρασκήνιο που υπάρχει πίσω από την υπόθεση του Σέρβου χαφ, φιλοξενεί δηλώσεις του Πάουλο Μασάδο.

Ο Πορτογάλος μέσος του Ολυμπιακού και ο Λιούμπινκο Ντούλιβιτς (Σέρβος εξτρέμ που είχε αγωνιστεί τη σεζόν 2001/03 στην ομάδα) συμβουλεύουν τους «αετούς» να προχωρήσουν την συγκεκριμένη υπόθεση.

Από εκεί και πέρα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως υπάρχει ήδη συμφωνία με τον παίκτη, κάτι που δεν ισχύει ακόμα με τους Πειραιώτες.

«Η ενίσχυση της μεσαίας γραμμής ήταν αναμενόμενη και μετά την αποχώρηση του Μάτιτς θα είναι σε θέση να αποκτήσει περισσότερους από έναν αμυντικούς χαφ», καταλήγει το δημοσίευμα.

Υπενθυμίζεται από πλευράς Ολυμπιακού αναφέρουν ότι δεν είχαν καμία πρόταση στα χέρια τους, αφού επίσημα τουλάχιστον δεν είχαν μία οριστική προσφορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, στις πρώτες επαφές που έγιναν το ποσό που προσφέρει η Μπενφίκα δεν φτάνει τα 5 εκατ. ευρώ, όμως αν είναι ικανοποιητικό, τότε η μεταγραφή θα προχωρήσει και θα τελειώσει ακόμη και σήμερα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: